Η Πύλη Αξιού απαντά για τα βουνά λουλουδιών στον Παντελίδη

Η Πύλη Αξιού απαντά για τα βουνά λουλουδιών στον Παντελίδη Facebook Twitter
16

Από την Κυριακή και μετά, οι φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη, θαμμένου κυριολεκτικά σε στοίβες λουλουδιών και πανεριών έχουν γίνει το top trending θέμα σχολιασμού στο Twitter, παρουσιάστηκαν σε δελτία ειδήσεων και ηλεκτρονικά μέσα και έγινα meme, αλλά κυρίως επίκεντρο αρνητικής κριτικής.

Η επιχείρηση στην οποία πραγματοποιήθηκε ο πρωτοφανής λουλουδοπόλεμος, πήρε θέση δημόσια και έδωσε απάντηση στο πώς και γιατί σημειώθηκε το σκήνικό. Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου: "... σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε, γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων..."

Η Πύλη Αξιού απαντά για τα βουνά λουλουδιών στον Παντελίδη Facebook Twitter

Προς αποκατάσταση της αλήθειας - Δελτίο τύπου
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδη - Παντελίδης - Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές . Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε ( γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων ) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ αυτή την περίπτωση. Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν . Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Η επιχείρηση της Πύλης Αξιου..

Πολιτισμός
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Η νύχτα συντηρεί επαγγελματικά ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας. Σκεφθείτε ότι πολλοί εργαζόμενοι στα μαγαζιά αυτά μπορεί να ήταν απλήρωτοι, και με τα λεφτά που ξοδεύουν στα λουλούδια αυτού του είδους οι πελάτες, οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται.Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος. Υπάρχουν εργοδότες που τρώνε τα λεφτά τους στα μπουζούκια και έχουν τους υπαλλήλους τους απλήρωτους.
Καθίστε ρε παιδιά, ούτε εγώ ακούω τη συγκεκριμένη ¨μουσική¨, αλλά να λέμε του στραβού το δίκιο. Για ποιο λόγο πρέπει να απολογηθεί το μαγαζί ή ο οιοσδήποτε για αυτή την κατάσταση? Αφού υπάρχουν ανόητοι που εκεί θέλουν να ξοδέψουν τα λεφτά τους, εμάς τί μας νοιάζει και ασχολούμαστε τόσο? Το μόνο που είναι εξοργιστικό, είναι πως αυτοί οι ίδιοι μάλλον δεν έχουν βάλει το χέρι στη γαμωτσέπη τους να υποστηρίξουν καμιά φιλανθρωπική οργάνωση εν καιρώ μάλιστα κρίσης, τίποτα άλλο.
εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εγινε τοσος ντορος.Ας υποθεσουμε οτι οντως πελατες πεταξαν τα λουλουδια. ΔΙκαιωμα τους δεν είναι? Αν εκει θελουν να "επενδυσουν" τα λεφτα τους γιατι αυτό αφορα εμας τους υπολοιπους?Δηλαδή ξεχναμε τα πραγματικα προβληματα, και ασχολουμαστε με αυτους που τη βρισκουν στον Παντελιδη?
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δήλωση δεν είναι καθόλου κολακευτική για τον Παντελίδη (το οποίο δεν εκτιμώ καθόλου ως διασκεδαστή)?Δηλαδή τι στον κάδο, τι στον Παντελίδη. Αφού θα τα πετάξουμε έτσι και αλλιώς ας τα ρίξουμε στον Παντελίδη. Κάπως έτσι μου ακούστηκε η ανακοίνωση της Πύλης Αξιού.
Συγκλονίστηκα...Δηλαδή τα λουλουδια στα νυχτερινα πολιτιστικα κεντρα ειναι τοσο φρεσκα? σαν τα αυγα ημέρας? Και πόσο ωραια ακουγεται, θα πανε που θα πανε στα σκουπιδια, δεν τα ριχνουμε στον τραγουδιστη?
Καλή η ανακοίνωση, ίσως να πείσει και κάποιους. Αλλά βέβαια εμείς που δουλέψαμε στα μπουζούκια ξέρουμε πολύ καλά ότι κανένα λουλούδι δεν πετιέται στους κάδους. Αντιθέτως συγκεντρώνονται όλα σχολαστικά από όλο το μαγαζί, μπαίνουν στα ψυγεία και ξαναπουλιούνται μυριάδες φορές. Από την άλλη βέβαια, δεν καταλαβαίνω και τι φταίει το μαγαζί να το κατηγορείτε. Πελάτες πληρώνουν αυτά τα λουλούδια. Οι εργοδότες σας, που το πρωί σας ξεζουμίζουν το βράδυ πάνε εκεί να πιούνε στην υγειά σας και να καπνίσουνε τα πούρα τους.
"... σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε, γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων...". Καλή φάση, ενώ τώρα, οι 3 καλλιτέχνες, θα τα σκουπίσουν, θα τα μοιραστούν, θα τα αποξηράνουν και θα δημιουργήσουν όμορφες διακοσμητικές συνθέσεις για το σπίτι τους και για τους φίλους τους. (Σοβαρά μιλώντας, είναι τόσο πολύ για λύπηση όλο αυτό το σκηνικό πια..)