Έτοιμος για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Κουβέλης

Έτοιμος για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Κουβέλης Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
14

Έτοιμος για την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να επιτύχει η προοδευτική διακυβέρνηση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και μία ευρύτερη συνθήκη, όπου θα υπάρχει το μνημόνιο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να ασκηθεί μία πολιτική που θα αμβλύνει τα δυσμενή στοιχεία του μνημονίου.

Ο κ. Κουβέλης δηλώνει ανοιχτός σε ένα προσκλητήριο δυνάμεων «από τον αριστερό πόλο» και  «θετικός προς τη στήριξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο και την κοινωνία».

Με τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ είχε επικοινωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην ονομαστική του εορτή και συμφώνησαν να τα πουν και από κοντά.

Στις 23 Ιανουαρίου, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που ίδρυσε ο κ. Κουβέλης θα πραγματοποιήσει  πανελλαδική συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων της.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα", λέει θυμόσοφα ο λαός. Δηλαδή οι τελευταίες πράξεις σου ειναι αυτές που θα σε χαρακτηρίσουν και πρέπει να είναι αντάξιες της πορείας σου. Λυπάμαι που κάποτε εμπνεόμουν από αυτούς τους ανθρώπους.
Αχ ρε μπαρμπαφώτη. Οι συγγενείς σου δεν σε νοιάζονται να σε σώσουν από την ξεφτίλα; Πιο κάτω δεν έχει. Χωριό δεν έχεις να μαζεύεις ελιές και να ταϊζεις κοτούλες; Άμε στο καλό...
Σταμάτα ρε Κουβέλη, αγόρι μου. Σταμάτα. Κάτσε σπίτι σου. Μαϊντανός έχεις γίνει. Ό,τι σεβασμός υπήρχε γύρω από το όνομά σου εξατμίζεται με κάθε δήλωσή σου τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνε μας τη χάρη και μείνει σπίτι σου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Το τι γελιο εχουμε να ριξουμε δεν περιγράφεται. Ναναι καλα ο μπαρμπα Φωτης που μας σκέφτεται και μας κανει και γελαμε τις δυσκολες μερες που περναμε!!