Έτοιμος για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Κουβέλης

Έτοιμος για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Κουβέλης Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
14

Έτοιμος για την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να επιτύχει η προοδευτική διακυβέρνηση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και μία ευρύτερη συνθήκη, όπου θα υπάρχει το μνημόνιο, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να ασκηθεί μία πολιτική που θα αμβλύνει τα δυσμενή στοιχεία του μνημονίου.

Ο κ. Κουβέλης δηλώνει ανοιχτός σε ένα προσκλητήριο δυνάμεων «από τον αριστερό πόλο» και  «θετικός προς τη στήριξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης για τον τόπο και την κοινωνία».

Με τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ είχε επικοινωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην ονομαστική του εορτή και συμφώνησαν να τα πουν και από κοντά.

Στις 23 Ιανουαρίου, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που ίδρυσε ο κ. Κουβέλης θα πραγματοποιήσει  πανελλαδική συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων της.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα", λέει θυμόσοφα ο λαός. Δηλαδή οι τελευταίες πράξεις σου ειναι αυτές που θα σε χαρακτηρίσουν και πρέπει να είναι αντάξιες της πορείας σου. Λυπάμαι που κάποτε εμπνεόμουν από αυτούς τους ανθρώπους.
Αχ ρε μπαρμπαφώτη. Οι συγγενείς σου δεν σε νοιάζονται να σε σώσουν από την ξεφτίλα; Πιο κάτω δεν έχει. Χωριό δεν έχεις να μαζεύεις ελιές και να ταϊζεις κοτούλες; Άμε στο καλό...
Σταμάτα ρε Κουβέλη, αγόρι μου. Σταμάτα. Κάτσε σπίτι σου. Μαϊντανός έχεις γίνει. Ό,τι σεβασμός υπήρχε γύρω από το όνομά σου εξατμίζεται με κάθε δήλωσή σου τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνε μας τη χάρη και μείνει σπίτι σου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Το τι γελιο εχουμε να ριξουμε δεν περιγράφεται. Ναναι καλα ο μπαρμπα Φωτης που μας σκέφτεται και μας κανει και γελαμε τις δυσκολες μερες που περναμε!!