Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα

Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα Facebook Twitter
5

Κατά του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κραυγές και παραληρήματα. Μάλιστα ο Χ. Παππάς έκανε λόγο για «λόμπι των αριστερών ομοφυλοφίλων» που επιβάλει το νόμο και έφερε ως παράδειγμα Σλοβένους και Κροάτες που απέρριψαν σχετικό νόμο.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι  «αν εξαιρέσουμε ορισμένους ιεράρχες οι μισοί φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα τους».

Ο προεδρεύων στη συνεδρίαση Ν. Κακλαμάνης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι φράσεις αυτές, με τον κ. Κουκούτση όμως να επιμένει ότι πρέπει να παραμείνουν.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ότι θα έφτανα να συμφωνήσω με χρυσαυγιτόπουλο, που να μην έσωνα καλύτερα... ας τον ενημερώσει κάποιος ότι έτσι υποστηρίζει το σύμφωνο, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ικανοί εκεί πέρα για τόσο προχωρημένες σκέψεις.