Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα

Χρυσαυγίτης βουλευτής: Οι μισοί ιεράρχες φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα Facebook Twitter
5

Κατά του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και κραυγές και παραληρήματα. Μάλιστα ο Χ. Παππάς έκανε λόγο για «λόμπι των αριστερών ομοφυλοφίλων» που επιβάλει το νόμο και έφερε ως παράδειγμα Σλοβένους και Κροάτες που απέρριψαν σχετικό νόμο.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι  «αν εξαιρέσουμε ορισμένους ιεράρχες οι μισοί φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα τους».

Ο προεδρεύων στη συνεδρίαση Ν. Κακλαμάνης ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι φράσεις αυτές, με τον κ. Κουκούτση όμως να επιμένει ότι πρέπει να παραμείνουν.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
ότι θα έφτανα να συμφωνήσω με χρυσαυγιτόπουλο, που να μην έσωνα καλύτερα... ας τον ενημερώσει κάποιος ότι έτσι υποστηρίζει το σύμφωνο, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι ικανοί εκεί πέρα για τόσο προχωρημένες σκέψεις.