Παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης

Παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε μέσω Facebook πριν από λίγα λεπτά ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κορωνάκης. 

 

Ο κ. Κορωνάκης μάλιστα δήλωσε και την παραίτησή του από μέλος του κόμματος. 

 

Η ανάρτηση του κ. Κορωνάκη

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, σήμερα συναντήθηκα με τον νέο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσα την παραίτηση μου από την ΚΕ και την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Φεύγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για όσα ζήσαμε και είμαι σίγουρος πως με πολλούς και πολλές θα ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες.


Υ.Γ. Προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. Οι απαντήσεις είναι δύσκολες, οι ευθύνες πολλές και ο αναστοχασμός απαραίτητος.

Παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης Facebook Twitter
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Το ενα μετα το αλλο εγκαταλεπουν τον ΣΥΡΙΖΑ "τεραστια πολιτικα μεγεθη".Οπως στο παρελθον εγκατελειψαν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καποια "μειζονος σημασιας"στελεχη τους .Τα οποια βεβαια στην πορεια του χρονου επανεκαμψαν.Σχεδον ολα.Αποδεικνυοντας εμπρακτα την ρηση Αβερωφ οτι "οποιος φευγει απ'το μαντρι τον τρωει τρωει ο λυκος".Και οτι καλες ειναι οι ιδεολογιες στην πολιτικη,αλλα υπαρχει και η καρριερα.Υπαρχουν,βεβαια,και καποιες εξαιρεσεις.Οι οποιοι εφυγαν και δεν γυρισαν ποτε να "γλυψουν εκει που εφτυσαν". Αλλα αυτους τους ολιγους δεν τους θυμαται ,πλεον,σχεδον κανεις.Τους καλυψε η ληθη της ιστοριας.Μας αρεσει-δεν μας αρεσει(...και προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου...)αυτο συμβαινει σχεδον παντα.Η -οποια- συνεπεια ,ξεχνιεται.Η συνεχης προβολη,αμειβεται.Σε αυτη την χωρα,τουλαχιστον.
«Άνοιξε θλιβερή καρδιά και πικραμένα χείλια, άνοιξε, πες μας τίποτα και παρηγόρησε μας. Παρηγοριά έχει ο θάνατος και λυποσύνη ο Χάρος΅, ο ζωντανός ο χωρισμός παρηγοριά δεν έχει.Χώριζ’ η μάνα απ’ τα παιδιά και τα παιδιά απ’ τη μάνα, χωρίζει κι ένα αντρόγυνο πολυαγαπημένο…»Δε θέλω εγώ να τραγουδώ, ούτε κρασί να πίνω, μα πρέπει να’ μαι σ’ερημιά σ’ ένα βαθύ λαγκάδι. Να κοίτομαι τα’ απίστομα, να χύνω μαύρα δάκρυα.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως αφου ειναι φανερο οτι "δεν το εχουν με την πολιτική" ολοι αυτοι, αν το παρουμε καλοπροαιρετα, γιατι επιμενουν να ασχολουνται. τι το θελει το "αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. " Το εκανε μια φορα με αυτα τα αποτελεσματα. Τι τον κανει να πιστευει οτι την επομενη θα εχει καλυτερη καταληξη...