ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Nετανιάχου: Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, μόνο να τους απελάσει

Nετανιάχου: Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, μόνο να τους απελάσει Facebook Twitter
5

Σάλο προκαλεί στο Ισραήλ δήλωση του Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ο οποίος ισχυρίστηκε δημόσια ότι η ναζιστική κυβέρνηση του Χίτλερ δεν είχε καμία πρόθεση να εξολοθρεύσει τους Εβραίους και ήθελε μόνο να τους απελάσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα HAARETZ, σύμφωνα με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό «ήταν ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί, αυτός που φύτεψε την ιδέα της εξόντωσης των Εβραίων της Ευρώπης στο μυαλό του Αδόλφου Χίτλερ».

Ο Al-Husseini ήταν ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, η υψηλότερη εκκλησιαστική εξουσία, αφορούσε τη μουσουλμανική κοινότητα και τους ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του '30, όταν η Παλαιστίνη βρισκόταν υπό βρετανική κυριαρχία.

Στο βίντεο, ο Νετανιάχου υποστηρίζει ότι ο Αλ-Χουσεϊνί «είχε κεντρικό ρόλο στην υποδαύλιση της λεγόμενης  τελική λύσης. Πήγε στο Βερολίνο. Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους την εποχή εκείνη, ήθελε να εκδιώξει τους Εβραίους. Και ο Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: «Αν τους απελάσεις, όλοι θα έρθουν εδώ. '' Λοιπόν, τι πρέπει να κάνω με αυτούς;» ρώτησε ο Χίτλερ. «Κάψτε τους! του είπε ο Μουφτής», είπε ο Νετανιάχου.

5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Διεθνή / Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Δύο γυναίκες ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μποτσουάνα να αναγνωρίσει τον γάμο τους. Αν κερδίσουν, η χώρα μπορεί να γίνει η δεύτερη στην Αφρική που επιτρέπει γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Η κυβέρνηση Τραμπ ήθελε να απειλήσει νοσοκομεία με απώλεια χρηματοδότησης αν φρόντιζαν τρανς ανηλίκους. Τώρα κάνει πίσω, σε μια σπάνια ανάσα για τα τρανς δικαιώματα και τους γιατρούς που αντιστάθηκαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι πίσω από 180.000 σακίδια για αστέγους

Διεθνή / Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι που μοίρασε 180.000 σακίδια σε αστέγους

Ο Τζέισον Κόνερ και ο Τζέφρι Νιούμαν είχαν δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη το Backpacks for the Streets, μοιράζοντας σακίδια με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους ανθρώπους. Πέθαναν με διαφορά τεσσάρων ημερών.
THE LIFO TEAM
Ο T. rex «Gus» πουλήθηκε για 50,1 εκατ. δολάρια στον οίκο Sotheby’s

Διεθνή / Ο T. rex «Gus» πουλήθηκε για 50,1 εκατ. δολάρια στον οίκο Sotheby’s

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πλήρεις σκελετούς T. rex που έχουν βρεθεί ποτέ πουλήθηκε στη Νέα Υόρκη για 50,1 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ για απολίθωμα δεινοσαύρου σε δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
ΠΙΛΟΤΟΣ «ΣΑΛΙ» ΠΟΤΑΜΟΣ ΧΑΝΤΣΟΝ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Διεθνή / Chesley «Sully» Sullenberger: Ο ήρωας-πιλότος του Χάντσον ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ

Ο Sullenberger έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο στις 15 Ιανουαρίου 2009, όταν κατάφερε να προσθαλασσώσει με ασφάλεια την πτήση 1549 της US Airways στον ποταμό Χάντσον, σώζοντας και τους 155 επιβαίνοντες
THE LIFO TEAM
DUA LIPA ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Αλβανία: Μετά την παρέμβαση της Dua Lipa «έχουν εμπνευστεί πολλοί νέοι που τη θεωρούν είδωλό τους»

Η ποπ σταρ εξέφρασε την στήριξή της στις διαδηλώσεις κατά του τουριστικού θερέτρου που κατασκευάζεται σε περιβαλλοντικά προστατευμένη περιοχή της Αλβανίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Απλως απιστευτο.Αν βεβαια ο Νετανιαχου θεωρει αρχιτεκτονα του ολοκαυτωματος τον αλ-Χουσεϊνι, μαλλον μας λεει εμμεσως οτι αδικως απηχθη, δικαστηκε και εκτελεστηκε για ακριβως το ιδιο πραγμα ο Αντολφ Αϊχμαν.Δεν ειναι βεβαια και τοσο περιεργο, οταν υπουργοι της κυβερνησης του εχουν καλεσει σε ολοκληρωτικο πολεμο κατα των παλαιστινιων, αλλα θα περιμενε κανεις οτι δε γινεται να κανει δημοσιως τετοια δηλωση.
Ουαου! ποιος θα το φαντάζονταν οτι υπάρχει μεριδα Ισραηλινων, που θα ξεπουλούσαν την ιστορια τους, τα θυματα του ολοκαυτώματος για λίγα εκταρια γης παραπανω.
Καλά μιλάμε έχουμε ξεφύγει τελείως... Τι μας λες ωρε Νετανιάχου? Πήγε ένας μούφτης στο Βερολίνο, είπε στον Χίτλερ να κάψει τους εβραίους και ο άλλος είπε, "ω! μα τι καλή ιδεά!"...Έτσι σκέφτεσαι να υποδαυλίσεις κι άλλο θρησκευτικό μίσος για να συνεχίσετε να αιματοκυλιέστε εις στον αιώνα τον άπαντα?Και για να έχουμε καλό ερώτημα, ποιός είπε στον Χίτλερ να κάψει Έλληνες, Γάλλους, Τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους, άτομα με ειδικές ανάγκες? ο Θεός?Έπρεπε να ντρέπεσαι, που αγνοείς ιστορικά στοιχεία και κατευθύνεις μάζες με τις χαζομάρες σου.Η Τελική Λύση αποφασίστηκε στην Διάσκεψη της Βανζεέ, στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ αξιωματικοί των SS και εκεί αποφασίστηκε και σχεδιάστηκε η "Επιχείρηση Ραινχαρτ" η αλλιώς η "Τελική Λύση" στο πρόβλημα των εβραίων.Το οτι ο μούφτης ήταν και αυτός φανερά ναζί, είναι μια πολύ βολική σύμπτωση.