Nετανιάχου: Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, μόνο να τους απελάσει

Nετανιάχου: Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, μόνο να τους απελάσει Facebook Twitter
5

Σάλο προκαλεί στο Ισραήλ δήλωση του Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ο οποίος ισχυρίστηκε δημόσια ότι η ναζιστική κυβέρνηση του Χίτλερ δεν είχε καμία πρόθεση να εξολοθρεύσει τους Εβραίους και ήθελε μόνο να τους απελάσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα HAARETZ, σύμφωνα με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό «ήταν ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί, αυτός που φύτεψε την ιδέα της εξόντωσης των Εβραίων της Ευρώπης στο μυαλό του Αδόλφου Χίτλερ».

Ο Al-Husseini ήταν ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, η υψηλότερη εκκλησιαστική εξουσία, αφορούσε τη μουσουλμανική κοινότητα και τους ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του '30, όταν η Παλαιστίνη βρισκόταν υπό βρετανική κυριαρχία.

Στο βίντεο, ο Νετανιάχου υποστηρίζει ότι ο Αλ-Χουσεϊνί «είχε κεντρικό ρόλο στην υποδαύλιση της λεγόμενης  τελική λύσης. Πήγε στο Βερολίνο. Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους την εποχή εκείνη, ήθελε να εκδιώξει τους Εβραίους. Και ο Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: «Αν τους απελάσεις, όλοι θα έρθουν εδώ. '' Λοιπόν, τι πρέπει να κάνω με αυτούς;» ρώτησε ο Χίτλερ. «Κάψτε τους! του είπε ο Μουφτής», είπε ο Νετανιάχου.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΕΣ

Διεθνή / «Είναι δική μας»: Οι μοναχές στην Ιταλία που αντιστέκονται στην απώλεια της παραλίας τους

Με τον νέο νόμο στην Ιταλία, οι καλόγριες, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται την παραλία, θα πρέπει να συμμετάσχουν σε δημόσιο διαγωνισμό, όπως κάθε άλλος ενδιαφερόμενος
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: «Μικρά βήματα» ζητά ο Κούσνερ από τον Νετανιάχου για να δοκιμαστεί η Χαμάς

Ο Τζάρεντ Κούσνερ ζήτησε από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να προχωρήσει το Ισραήλ σε «μικρά βήματα» στη Γάζα, ώστε να φανεί αν η Χαμάς εννοεί πράγματι ότι είναι έτοιμη να αρχίσει τον αφοπλισμό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Απλως απιστευτο.Αν βεβαια ο Νετανιαχου θεωρει αρχιτεκτονα του ολοκαυτωματος τον αλ-Χουσεϊνι, μαλλον μας λεει εμμεσως οτι αδικως απηχθη, δικαστηκε και εκτελεστηκε για ακριβως το ιδιο πραγμα ο Αντολφ Αϊχμαν.Δεν ειναι βεβαια και τοσο περιεργο, οταν υπουργοι της κυβερνησης του εχουν καλεσει σε ολοκληρωτικο πολεμο κατα των παλαιστινιων, αλλα θα περιμενε κανεις οτι δε γινεται να κανει δημοσιως τετοια δηλωση.
Ουαου! ποιος θα το φαντάζονταν οτι υπάρχει μεριδα Ισραηλινων, που θα ξεπουλούσαν την ιστορια τους, τα θυματα του ολοκαυτώματος για λίγα εκταρια γης παραπανω.
Καλά μιλάμε έχουμε ξεφύγει τελείως... Τι μας λες ωρε Νετανιάχου? Πήγε ένας μούφτης στο Βερολίνο, είπε στον Χίτλερ να κάψει τους εβραίους και ο άλλος είπε, "ω! μα τι καλή ιδεά!"...Έτσι σκέφτεσαι να υποδαυλίσεις κι άλλο θρησκευτικό μίσος για να συνεχίσετε να αιματοκυλιέστε εις στον αιώνα τον άπαντα?Και για να έχουμε καλό ερώτημα, ποιός είπε στον Χίτλερ να κάψει Έλληνες, Γάλλους, Τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους, άτομα με ειδικές ανάγκες? ο Θεός?Έπρεπε να ντρέπεσαι, που αγνοείς ιστορικά στοιχεία και κατευθύνεις μάζες με τις χαζομάρες σου.Η Τελική Λύση αποφασίστηκε στην Διάσκεψη της Βανζεέ, στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ αξιωματικοί των SS και εκεί αποφασίστηκε και σχεδιάστηκε η "Επιχείρηση Ραινχαρτ" η αλλιώς η "Τελική Λύση" στο πρόβλημα των εβραίων.Το οτι ο μούφτης ήταν και αυτός φανερά ναζί, είναι μια πολύ βολική σύμπτωση.