Άδωνις: Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα

Άδωνις: Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Στο Mega εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μόνο αυτός μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Σημείωσε δε, ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», λέγοντας παράλληλα ότι «Είναι άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει εμένα για αντίπαλό του», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στη χθεσινή αναφορά Τσίπρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συνεχίσετε και να σας έχω απέναντί μου, να συνομιλούμε και να μου προτείνετε ισοδύναμα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM
Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Μην είμαστε κοντόφθαλμοι, το θέμα δεν είναι "ποιος θα κερδίσει τον Τσίπρα", αλλά ποιος θα είναι πειστικός ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στη χώρα (το καλύτερα από τον Τσίπρα δε το γράφω, γιατί και η γιαγιά μου με άννοια μπορεί και καλύτερα)