Άδωνις: Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα

Άδωνις: Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Στο Mega εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μόνο αυτός μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Σημείωσε δε, ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», λέγοντας παράλληλα ότι «Είναι άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει εμένα για αντίπαλό του», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στη χθεσινή αναφορά Τσίπρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συνεχίσετε και να σας έχω απέναντί μου, να συνομιλούμε και να μου προτείνετε ισοδύναμα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM
Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μην είμαστε κοντόφθαλμοι, το θέμα δεν είναι "ποιος θα κερδίσει τον Τσίπρα", αλλά ποιος θα είναι πειστικός ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στη χώρα (το καλύτερα από τον Τσίπρα δε το γράφω, γιατί και η γιαγιά μου με άννοια μπορεί και καλύτερα)