Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes

Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes Facebook Twitter
24
Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes Facebook Twitter
Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιός με την βαφτισιμιά του Έθελ Μπουζαλάς

Ένας υψηλόβαθμος Έλληνας Ορθόδοξος ιερέας ο οποίος είναι πρωταγωνιστής σε ταινίες με kinky σεξ με πολύ νεότερή του γυναίκα, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το αξίωμά του.


Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Ethel Μπουζαλάς, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.


Σύμφωνα με την New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ.


Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε η σχέση του Πασσιά και της Μπουζαλάς, όταν ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε email με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης.

Ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τότε τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του, μόνο όταν η εφημερίδα New York Post έλαβε-ανώνυμα- τα ροζ βίντεο.

Ο αποστολέας του βίντεο, έγραψε η εφημερίδα New York Post, ήταν ιδιωτικό ντέτεκτιβ και ακολούθησε το ζευγάρι στις περιοχές, όπου γυρίστηκαν οι «παράξενες σεξουαλικές τους συναντήσεις».


Ένα από τα βίντεο που έφτασαν στην Post δείχνει την Μπουζαλάς μόνο με ένα εσώρουχο, να πατάει με τα τακούνια της, ψωμί μπανάνας τυλιγμένο σε σελοφάν (συγκεκριμένη φετιχιστική πράξη).


Σε ένα άλλο βίντεο, η Μπουζαλάς τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του ιερέα, καθώς είναι και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.


Ένα τρίτο βίντεο δείχνει τον ιερέα να κάνει στοματικό σεξ στη Μπουζαλάς ενώ φοράει τα εσώρουχά της.

Η σχέση φαίνεται να ξεκίνησε το 2006 όταν η Μπουζαλάς βρέθηκε στην εκκλησία του Πασσιά αναζητώντας έναν πνευματικό. Ο ιερέας μάλιστα, βάπτισε την Περουβιανή (μόνο με το μπικίνι της) ώστε να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής Τομ Μπουζαλάς. Η παράνομη σχέση τους άρχισε να αποκαλύπτεται το 2013 όταν επισκέπτες της εκκλησίας την είδαν να κάθεται στα πόδια του.

Ο Πασσιός είχε αρνηθεί τότε τις κατηγορίες: «Ισχυρίζονται ότι έχω ερωτικές σχέσεις μαζί της. Είναι η βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο», είπε.

Στην ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του από την εκκλησία ο ιερέας αναφέρει πως οφείλεται σε λόγους υγείας, τις αμαρτίες και τις αδυναμίες του. «Πρέπει να αποσυρθώ και να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής, της προσευχής, της νηστείας και της απόλυτης αφοσίωσης στον Κύριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά... τώρα σχετικά με την μπανάνα, το ψωμί και το σελοφάν, πώς συνδυάζονται φετιχιστικά δεν έχω καταλάβει εκτός αν η ερμηνεία είναι παραβολική κ δε μπορώ να πιάσω τα υψηλά νοήματα...
Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Για μένα δεν ήταν το σεξ το κακό. Αλλά η υποκρισία αυτού του ανθρώπου και η ίδια η θρησκεία του. Καλύτερα να δίδασκε τάντρα, τότε θα μου ήταν σεβαστός. Αλλά οι άνθρωποι είναι περίεργοι. Γουστάρουν έναν άσχημο ρασοφόρο μουσάτο να κυρήττει τη δήθεν ηθική και το θεό ενώ πηδάει ασύστολα (και την ίδια στιγμή συμβουλεύει τους πιστούς να αυτοευνουχίζονται, a.k.a. απέχουν), ενώ κάποιον διδάσκαλο που θα έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους και θα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ τους ανθρώπους να συνευρίσκονται και μάλιστα με ανεπτυγμένες τεχνικές για να το απολαμβάνουν καλύτερα κιόλας, όλοι θα πέφταν να τον φάνε.
το κακό είναι ότι την άλλη μέρα ανέβαινε επί άμβωνος (αυτός και οι αντίστοιχοι αυτού, που ποιός ξέρει τί μπανανόψωμο πατημένο έχουνε φάει) και κήρυσσε εναντίον των ομοφυλοφίλων, του σύμφωνου συμβίωσης, της γιόγκας (ή ό,τι τελοσπάντων τους κατέβει στο κεφάλι πως είναι "αντιχριστιανικό"), γεμίζοντας μίσος και ενοχή μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που κάθεται και τους ακούει.Αν αυτή η είδηση αφορούσε κάποιον πολιτικό ή ηθοποιό, ή άλλο δημόσιο πρόσωπο, θα ήμουν η πρώτη που θα θύμωνε: Άσε, ρε φίλε, τον άλλο ελεύθερο να ζήσει το βίτσιο του. Δε θέλω να ξέρω αν τράβηξε τον εαυτό του βίντεο με γυναικεία εσώρουχα. Δε με νοιάζει.Από την εκκλησία φαίνεται να χρησιμοποιούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με την ηθική: Άλλο για τους ιερωμένους και άλλο για το ποίμνιο, πράγμα που όπως είναι φυσικό, μόνο χαιρεκακία μπορεί να προκαλέσει προς τον εικονικά "σεμνότυφο" κλήρο όταν αποκαλύπτεται.Τώρα, αν ο συγκεκριμένος κύριος διαφωνούσε με την όλη ελληνορθόδοξη νοοτροπία, καλώς έκανε και έφυγε, και κακώς δεν έφυγε νωρίτερα, ώστε να μπορεί να πατά μπανανόψωμα και να μοιχεύει με την ησυχία του. Το πρόβλημα δεν είναι στην καθ'αυτή πράξη (η οποία είναι αστεία σε βαθμό συμπάθειας), αλλά στις προεκτάσεις αυτής...
Κατ αρχην η εκκλησια δεν καταδικαζει κανεναν. Απλως εχει συντηρητικες αποψεις σε καποια θεματα.(οι οποιες ελπιζουμε να αλλαξουν).Και οι γιαγιαδες μας ειχαν συντηρητικες αποψεις, δεν σημαινει οτι καταδικαζαν.Αλλωστε τα ιδια τα βιολογικα παιδια των παπαδων, εχουν τις περισσοτερες προγαμιαιες σχεσεις...και οι συντηρητικες αποψεις της εκκλησιας αφορουν κυριως τους ιδιους τους παπαδες...Ουδεποτε παντως κανεις ιερεας εβγαλε στην φορα τα προσωπικα καποιου αλλου... Αλλα σε καθε περιπτωση, δεν δικαιουσαι να βγαζεις τα προσωπικα του αλλου στην φορα, επειδη (κατ εσας) εχει καποια σχετικη ανακολουθια ας πουμε λογων και πραξεων.Ειναι θεμα ανθρωπιας. Και ανθρωπια υπο ορους και προυποθεσεις και με δυο μετρα και σταθμα (οπως την θετετε) δεν ειναι ανθρωπια...Ειναι υποκρισια και ανθρωποφαγια.Οσοι επιχαιρετε, δεν σκεφτεστε καν οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος, εχει παιδια και εγγονια. Και τα οποια δεν φταινε σε τιποτα να υποστουν την αλλη μερα το μπουλινγκ στο σχολειο απο τη δημοσιευση των προσωπικων φοτογραφιων του παπου τους.
Wow oι πικαντικες λεπτομερειες της σχεσης τους τιναξαν τα μυαλα μου στον αερα μεσημεριατικα !!!!!! :-)Τι αλλο θελετε ρε παιδι μου για να πειστειτε οτι η αποποιηση των φυσικων ενστικτων διαστρεβλωνει τον ανθρωπο? Μονο δυστυχια του φερνει.. Δεν ειναι δυνατον να εισαι πνευματικα υγιης οταν στερεισαι τα παντα για μια ζωη, θα σου αρρωστησει το μυαλο. Εχουμε παμπολλα παραδειγματα αρρωστημενων μυαλων στους κολπους της Εκκλησιας, γιατι οτι ειναι απαγορευμενο ειναι ακομη πιο ποθητο, κι αυτο ειναι ενας φυσικος νόμος.Καπου ειχα διαβασει οτι ο πραγματικος λογος για την ακληρια στα ανωτερα αξιωματα της Εκκλησιας (ολων των χριστιανικων Εκκλησιων) ειναι για να μην διασκορπιζεται ο πλουτος της Εκκλησιας. Δηλ. να μην εχουν οικογενεις/συγγενεις οι ανωτεροι επισκοποι για να παραμενουν μεσα στην Εκκλησια τα πλουτη -και οτι αυτο ξεκινησε απο το Βατικανό, με την προφαση (δικαιολογια/καλυψη) της αγνοτητας υποτιθεται για τον Θεο.Τι να πω, συχνα η Εκκλησια μου θυμιζει οτι υπαρχουν ακομη καποιοι (πολλοι) που ζουν στον Μεσαιωνα
Εντάξει, στο καθαρά σεξουαλικό, δεν είναι και "άρρωστος" ο συγκεκριμένος. Ένα φετίχ έχει με τα πόδια - σιγά τα ωά. Και αμφιβάλλω αν είναι και στερημένος. Αν κάνει τέτοια σκηνικά τώρα, στα εξηνταφεύγα του, φαντάσου τι μπορεί να έκανε στα νιάτα του. ;)
Πού να 'ξερες και από Εκκλησιαστικό Δικαίο!! Ό,τι μπαίνει στην εκκλησία, με την περιουσία αυτού που γίνεται παπάς ή μοναχός, δεν βγαίει με τίποτα!! Ούτε αν ένας ιερωμένος θέλει να καθαιρεθεί/φύγει από την Εκκλησία και θέλει να πάρει πίσω ότι κατείχε, ούτε κι αν ακόμα πεθάνει και θέλει να την κληρονομήσει στην οικογένειά του, δεν μπορεί να το πάρει!! Από τις τεράστιες παραβιάσεις του Συντάγματος, εν έτει 2015!!
Αν ένας ή 100 παπάδες είναι ανήθικοι και υποκριτές κακό της κεφαλής τους, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που τιμούν το ράσο τους.Ο λόγος του Θεού δεν μπορεί να ποδοπατηθεί απο κανέναν δίχως συνέπειες.