Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes

Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes Facebook Twitter
24
Σκάνδαλο με υψηλόβαθμο Έλληνα ιερέα που πρωταγωνιστεί σε sex tapes Facebook Twitter
Ο πατήρ Γεώργιος Πασσιός με την βαφτισιμιά του Έθελ Μπουζαλάς

Ένας υψηλόβαθμος Έλληνας Ορθόδοξος ιερέας ο οποίος είναι πρωταγωνιστής σε ταινίες με kinky σεξ με πολύ νεότερή του γυναίκα, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το αξίωμά του.


Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Ethel Μπουζαλάς, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.


Σύμφωνα με την New York Post, η οποία έχει στην κατοχή της τα βίντεο, ο ιερέας υπήρξε καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ.


Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε η σχέση του Πασσιά και της Μπουζαλάς, όταν ο άνδρας της 45χρονης, Τομ Μπουζάλας, έστειλε email με όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης.

Ο αρχιερέας είχε αποπέμψει τότε τον πατήρ Γεώργιο από τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο δεύτερος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση του, μόνο όταν η εφημερίδα New York Post έλαβε-ανώνυμα- τα ροζ βίντεο.

Ο αποστολέας του βίντεο, έγραψε η εφημερίδα New York Post, ήταν ιδιωτικό ντέτεκτιβ και ακολούθησε το ζευγάρι στις περιοχές, όπου γυρίστηκαν οι «παράξενες σεξουαλικές τους συναντήσεις».


Ένα από τα βίντεο που έφτασαν στην Post δείχνει την Μπουζαλάς μόνο με ένα εσώρουχο, να πατάει με τα τακούνια της, ψωμί μπανάνας τυλιγμένο σε σελοφάν (συγκεκριμένη φετιχιστική πράξη).


Σε ένα άλλο βίντεο, η Μπουζαλάς τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του ιερέα, καθώς είναι και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.


Ένα τρίτο βίντεο δείχνει τον ιερέα να κάνει στοματικό σεξ στη Μπουζαλάς ενώ φοράει τα εσώρουχά της.

Η σχέση φαίνεται να ξεκίνησε το 2006 όταν η Μπουζαλάς βρέθηκε στην εκκλησία του Πασσιά αναζητώντας έναν πνευματικό. Ο ιερέας μάλιστα, βάπτισε την Περουβιανή (μόνο με το μπικίνι της) ώστε να παντρευτεί τον ελληνικής καταγωγής Τομ Μπουζαλάς. Η παράνομη σχέση τους άρχισε να αποκαλύπτεται το 2013 όταν επισκέπτες της εκκλησίας την είδαν να κάθεται στα πόδια του.

Ο Πασσιός είχε αρνηθεί τότε τις κατηγορίες: «Ισχυρίζονται ότι έχω ερωτικές σχέσεις μαζί της. Είναι η βαφτισιμιά μου, αυτό μόνο», είπε.

Στην ανακοίνωση για την απομάκρυνσή του από την εκκλησία ο ιερέας αναφέρει πως οφείλεται σε λόγους υγείας, τις αμαρτίες και τις αδυναμίες του. «Πρέπει να αποσυρθώ και να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής, της προσευχής, της νηστείας και της απόλυτης αφοσίωσης στον Κύριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέρνι Σάντερς:

Διεθνή / Ο Μπέρνι Σάντερς επαίνεσε τον Τραμπ και άσκησε κριτική στον Μπάιντεν - «Έκανε καλύτερη δουλειά»

«Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να σας πω ότι έκανε συνολικά καλή δουλειά - γιατί δεν ήταν καλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γερουσιαστής, αναφερόμενος στην πολιτική μετανάστευσης του Τζο Μπάιντεν
LIFO NEWSROOM
Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Διεθνή / Βιετνάμ: Η νέα γεωπολιτική ισορροπία Ρωσίας, Κίνας και ΗΠΑ στην Ασία

Πώς το Βιετνάμ μεταμορφώνει τις διεθνείς συμμαχίες του, αναθερμαίνει τις σχέσεις με τη Ρωσία, αναζητά νέες ισορροπίες με τις ΗΠΑ και την Κίνα, και επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του στην Νοτιοανατολική Ασία
LIFO NEWSROOM
Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Διεθνή / Η Λιθουανία κλείνει τα σύνορα με τη Λευκορωσία: «Δεν θα ανεχθούμε υβριδικές επιθέσεις», διαμηνύει η πρωθυπουργός

Η πρωθυπουργός Ρουτζινιένε δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει το διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει μόνο πολύ περιορισμένες εξαιρέσεις για τους πολίτες της Λιθουανίας και της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδήλωση για τους ΛΟΑΤΚΙ+ βετεράνους του στρατού

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκδήλωση για τους ΛΟΑΤΚΙ+ βετεράνους του στρατού

Ο βασιλιάς Κάρολος συμμετέχει στην πρώτη του επίσημη εκδήλωση για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ ως μονάρχης, αποτίοντας φόρο τιμής στα μέλη της ένοπλης δύναμης που υπέστησαν διακρίσεις λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας
LIFO NEWSROOM
Πρόσφυγες: Οι ΗΠΑ τους απομάκρυναν από το Αφγανιστάν και τώρα είναι αποκλεισμένοι στην έρημο του Κατάρ

Διεθνή / Πρόσφυγες: Οι ΗΠΑ τους απομάκρυναν από το Αφγανιστάν και τώρα είναι αποκλεισμένοι στην έρημο του Κατάρ

Η ιστορία της παγιδευμένης κοινότητας Αφγανών προσφύγων στη βάση Camp As Sayliyah στο Κατάρ αποτυπώνει τις επιπτώσεις της αμερικανικής παρέμβασης, της μεταναστευτικής πολιτικής και της γεωπολιτικής αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM
Eurofighter: Στην Τουρκία ο Στάρμερ για τη συμφωνία - Τι σημαίνει για τον Ερντογάν η προμήθεια 40 μαχητικών

Διεθνή / Eurofighter: Στην Τουρκία ο Στάρμερ για τη συμφωνία - Τι σημαίνει για τον Ερντογάν η προμήθεια 40 μαχητικών

Νέα εποχή στην αμυντική συνεργασία Βρετανίας-Τουρκίας: Ο Σερ Κιρ Στάρμερ επισκέπτεται την Άγκυρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία προμήθειας 40 Eurofighter Typhoon
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ