Με νέα «τάγματα ασφαλείας» για τους πρόσφυγες απείλησε ο Κασιδιάρης

Με νέα «τάγματα ασφαλείας» για τους πρόσφυγες απείλησε ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
SOOC
4

Απειλές ότι η Χ.Α. θα οργανώσει τους κατοίκους στην πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκονται πρόσφυγες, «όπως κάναμε και στον Άγιο Παντελεήμονα» εξαπέλυσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο βουλευτής της οργάνωσης  είπε ότι δεν το έκανε προεκλογικά για να μην θεωρηθεί ψηφοθηρία.

Εν τω μεταξύ στις 10:30 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στην πύλη Ε-1 στο λιμάνι του Πειραιά, από τη Μυτιλήνη, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 2.498 μετανάστες. Το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή αποβίβασή τους, ενώ λεωφορεία του ΟΛΠ αναμένεται να μεταφέρουν τους μετανάστες στον σταθμό του ηλεκτρικού.

   Το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» με 1.440 μετανάστες από τη Μυτιλήνη.

   Στη Λέσβο αναμένεται να καταπλεύσει εντός της ημέρας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star patmos" προκειμένου να παραλάβει και αυτό μετανάστες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Εβγαλε και τα δημοκρατικα του ενστικτα! Περιμενε να γινουν πρωτα οι εκλογες πριν εκδηλωθει! Μην του χρεωσουν και ψηφοθηρια,οπως ειπε! Ενω για το θηριωδια,κτηνωδια δεν εχει προβλημα!
Θέλει η π....α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.Αυτά προς αφύπνιση όσων επιλέγουν και υποστηρίζουν την ΧΑ για "να βάλει τα πράματα στην θέση τους σε αυτήν την χώρα".