Με νέα «τάγματα ασφαλείας» για τους πρόσφυγες απείλησε ο Κασιδιάρης

Με νέα «τάγματα ασφαλείας» για τους πρόσφυγες απείλησε ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
SOOC
4

Απειλές ότι η Χ.Α. θα οργανώσει τους κατοίκους στην πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκονται πρόσφυγες, «όπως κάναμε και στον Άγιο Παντελεήμονα» εξαπέλυσε χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο βουλευτής της οργάνωσης  είπε ότι δεν το έκανε προεκλογικά για να μην θεωρηθεί ψηφοθηρία.

Εν τω μεταξύ στις 10:30 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στην πύλη Ε-1 στο λιμάνι του Πειραιά, από τη Μυτιλήνη, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 2.498 μετανάστες. Το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή αποβίβασή τους, ενώ λεωφορεία του ΟΛΠ αναμένεται να μεταφέρουν τους μετανάστες στον σταθμό του ηλεκτρικού.

   Το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» με 1.440 μετανάστες από τη Μυτιλήνη.

   Στη Λέσβο αναμένεται να καταπλεύσει εντός της ημέρας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star patmos" προκειμένου να παραλάβει και αυτό μετανάστες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εβγαλε και τα δημοκρατικα του ενστικτα! Περιμενε να γινουν πρωτα οι εκλογες πριν εκδηλωθει! Μην του χρεωσουν και ψηφοθηρια,οπως ειπε! Ενω για το θηριωδια,κτηνωδια δεν εχει προβλημα!
Θέλει η π....α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.Αυτά προς αφύπνιση όσων επιλέγουν και υποστηρίζουν την ΧΑ για "να βάλει τα πράματα στην θέση τους σε αυτήν την χώρα".