Επανακαταμέτρηση ψήφων θα ζητήσει ο Λαφαζάνης

Επανακαταμέτρηση ψήφων θα ζητήσει ο Λαφαζάνης Facebook Twitter
SOOC
8

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να προσφύγει η Λαϊκή Ενότητα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το κόμμα του κ. Λαφαζάνη συγκέντρωσε στις εκλογές της Κυριακής το 2,86% των ψήφων, απέχοντας λίγο σε ποσοστό αλλά αρκετά σε απόλυτο αριθμό ψήφων από το 3% που θα του εξασφάλιζε την είσοδο στη Βουλή.

Συνολικά η Λαική Ενότητα έλαβε 155.242 ψήφους. Η Ενωση Κεντρώων που είναι πριν τη ΛΑΕ σε ψήφους είχε λάβει 3.43% και 186.457 ψήφους.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Με πρόχειρους υπολογισμούς, για να φτάσει ακριβώς 3% ο Λαφα χρειαζεται ακόμα 7599 ψήφους...Όπότε πρέπει να καταμετρήθηκαν λάθος τόσοι ψήφοι...Ή μια ολόκληρη κομμόπολη να ξέχασε να ψηφίσει... Λίγο υπερβολικό δεν είναι αυτό κύριε Λαφαζάνη μας???
Ακριβώς... Ό,τι χρειαστεί για να μην πάψουμε να ασχολούμαστε μαζί τους... κάτι η επανακαταμέτρηση (μπας και βρεθούν οι 7000 ψήφοι)... κάτι τα κλειδιά του γραφείου της Ζωής... σε δουλειά να βρισκόμαστε.