Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
14

Παρών στην κούρσα διαδοχής του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν θα ήμουν υποψήφιος, εάν δεν πίστευα στις δυνάμεις μου» σχολίασε σχετικά ο ίδιος, υπενθυμίζοντας πως υπηρετεί την παράταξη από 15 ετών.

«Έχω το όραμα που απαιτείται για να είμαι παρών στην κούρσα της διαδοχής- ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφορικά με τον κ. Μεϊμαράκη δήλωσε πως έκανε τα πάντα για να κρατήσει τις δυνάμεις της Ν.Δ.

Η Ν.Δ., συνέχισε, διαθέτει παλιά χαρακτηριστικά και σ' αυτό έχει δίκιο ο Αλέξης Τσίπρας. Εάν είμαι πρόεδρος του κόμματος, δεσμεύτηκε, θα υπάρξει αλλαγή των στελεχών και των προσώπων.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

10 σχόλια
Η καλύτερη εκ των επιλογών στη νδ,αν και το πρόβλημα με τον Μεϊμαράκη ήταν ότι δεν μπόρεσε να αντλήσει ψήφους από τα αλλά φιλοευρωπαικά κόμματα,αν και συσπείρωσε στο μέγιστο τη νδ.εμένα μου αρέσει και ο Βορίδης,τον θεωρώ ιδιαίτερα οξυδερκή και δυναμικό χαρακτήρα,αγνοώ τα περί ακροδεξιού,λες και όλοι στα 20 μας ειμασταν παναγιες.το θέμα είναι πως δρας τώρα,όχι πριν από 30 χρόνια.Για τους 2 μικρούς,μπακογιαννη-τζιτζικωστα,θεωρώ ότι δεν θα ωφελήσει τη νδ να παει σε λογική αντί-Τσίπρα.Εκτός του ότι είναι διαθέσιμοι μετά το 2019.Αυτά τα ολίγα
Κάποιοι κάνουν σαν να κυβέρνησαν οι Μητσοτάκηδες με το ζόρι στην Ελλάδα! ΚΑΠΟΙΟΙ τους ψήφισαν ξέρετε! Αν το όνομα κάποιου και η καταγωγή του είναι λόγος απόρριψης ενός πολιτικού, καθίστε καπου και σκεφτείτε 5 πράγματα. Μάλλον είστε ο χειρότερος εχθρός σας!
Κάποιοι κάνουν σαν να κυβέρνησαν οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου με το ζόρι στην Ελλάδα! ΚΑΠΟΙΟΙ τους ψήφισαν ξέρετε! Αν το όνομα κάποιου και η καταγωγή του είναι λόγος απόρριψης ενός πολιτικού, καθίστε καπου και σκεφτείτε 5 πράγματα. Μάλλον είστε ο χειρότερος εχθρός σας!
Ξεχνώντας ότι προέρχεται από τη γνωστή πολιτική οικογένεια, είναι από τα αξιόλογα στελέχη του κόμματος με πρακτικές προτάσεις και έργο. Κι εγώ θα προτιμούσα να είχε άλλο επώνυμο, αλλά ας μείνουμε στην ουσία του πράγματος (άντε να δω τι γιουχάρισμα θα δεχτώ)
Όσο κι αν αντιπαθώ τη ΝΔ ή τις γνωστές οικογένειες πολιτικών, τουλάχιστον αυτός έχει προτείνει και σωστά/λογικά πράγματα. Μέχρι να φανούν και έργα θα περάσει και καιρός (ίσως ποτέ;) αλλά είναι ένα πρόσωπο που αρμόζει σε πρόεδρο. Με απόψεις και σοβαρός.
Δεν σε γιουχάρω απλά κάνε την αυτοκριτική σου.Είπε ο Κυριάκος ότι υπηρετεί την παράταξη από 15 χρ …. Καλά πότε δούλεψε την επάγγελμα έχει κάνει.Ας τελειώνουμε με όλους τους ανεπάγγελτους, επαγγελματίες πολιτικούς.Τι έργο έχει προσφέρει , πότε , σε ποιόν; Ανέφερε 1-2 πράγματα που σου κάνανε καλή εντύπωση.