Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
14

Παρών στην κούρσα διαδοχής του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανακοινώνοντας επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν θα ήμουν υποψήφιος, εάν δεν πίστευα στις δυνάμεις μου» σχολίασε σχετικά ο ίδιος, υπενθυμίζοντας πως υπηρετεί την παράταξη από 15 ετών.

«Έχω το όραμα που απαιτείται για να είμαι παρών στην κούρσα της διαδοχής- ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφορικά με τον κ. Μεϊμαράκη δήλωσε πως έκανε τα πάντα για να κρατήσει τις δυνάμεις της Ν.Δ.

Η Ν.Δ., συνέχισε, διαθέτει παλιά χαρακτηριστικά και σ' αυτό έχει δίκιο ο Αλέξης Τσίπρας. Εάν είμαι πρόεδρος του κόμματος, δεσμεύτηκε, θα υπάρξει αλλαγή των στελεχών και των προσώπων.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Μετρό Θεσσαλονίκης και ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, οι νέες συντάξεις χηρείας και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Η καλύτερη εκ των επιλογών στη νδ,αν και το πρόβλημα με τον Μεϊμαράκη ήταν ότι δεν μπόρεσε να αντλήσει ψήφους από τα αλλά φιλοευρωπαικά κόμματα,αν και συσπείρωσε στο μέγιστο τη νδ.εμένα μου αρέσει και ο Βορίδης,τον θεωρώ ιδιαίτερα οξυδερκή και δυναμικό χαρακτήρα,αγνοώ τα περί ακροδεξιού,λες και όλοι στα 20 μας ειμασταν παναγιες.το θέμα είναι πως δρας τώρα,όχι πριν από 30 χρόνια.Για τους 2 μικρούς,μπακογιαννη-τζιτζικωστα,θεωρώ ότι δεν θα ωφελήσει τη νδ να παει σε λογική αντί-Τσίπρα.Εκτός του ότι είναι διαθέσιμοι μετά το 2019.Αυτά τα ολίγα
Κάποιοι κάνουν σαν να κυβέρνησαν οι Μητσοτάκηδες με το ζόρι στην Ελλάδα! ΚΑΠΟΙΟΙ τους ψήφισαν ξέρετε! Αν το όνομα κάποιου και η καταγωγή του είναι λόγος απόρριψης ενός πολιτικού, καθίστε καπου και σκεφτείτε 5 πράγματα. Μάλλον είστε ο χειρότερος εχθρός σας!
Κάποιοι κάνουν σαν να κυβέρνησαν οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου με το ζόρι στην Ελλάδα! ΚΑΠΟΙΟΙ τους ψήφισαν ξέρετε! Αν το όνομα κάποιου και η καταγωγή του είναι λόγος απόρριψης ενός πολιτικού, καθίστε καπου και σκεφτείτε 5 πράγματα. Μάλλον είστε ο χειρότερος εχθρός σας!
Ξεχνώντας ότι προέρχεται από τη γνωστή πολιτική οικογένεια, είναι από τα αξιόλογα στελέχη του κόμματος με πρακτικές προτάσεις και έργο. Κι εγώ θα προτιμούσα να είχε άλλο επώνυμο, αλλά ας μείνουμε στην ουσία του πράγματος (άντε να δω τι γιουχάρισμα θα δεχτώ)
Όσο κι αν αντιπαθώ τη ΝΔ ή τις γνωστές οικογένειες πολιτικών, τουλάχιστον αυτός έχει προτείνει και σωστά/λογικά πράγματα. Μέχρι να φανούν και έργα θα περάσει και καιρός (ίσως ποτέ;) αλλά είναι ένα πρόσωπο που αρμόζει σε πρόεδρο. Με απόψεις και σοβαρός.
Δεν σε γιουχάρω απλά κάνε την αυτοκριτική σου.Είπε ο Κυριάκος ότι υπηρετεί την παράταξη από 15 χρ …. Καλά πότε δούλεψε την επάγγελμα έχει κάνει.Ας τελειώνουμε με όλους τους ανεπάγγελτους, επαγγελματίες πολιτικούς.Τι έργο έχει προσφέρει , πότε , σε ποιόν; Ανέφερε 1-2 πράγματα που σου κάνανε καλή εντύπωση.