Πως σχολίασαν την αποψινή τους ήττα Λαφαζάνης- Κωνσταντοπούλου

Πως σχολίασαν την αποψινή τους ήττα Λαφαζάνης- Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
7

Εκτός Βουλής μένει η Λαϊκή Ενότητα με τα ποσοστά της να είναι στο 2,9 σε ενσωμάτωση άνω του 50%. "Χάσαμε μια μάχη αλλά ο αγώνας συνεχίζεται διότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας" δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τις χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες που έδωσαν την ψήφο τους στην Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια τα ψηφοδέλτια και έδωσαν τον αγώνα τους.

"Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση" σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, σπεύδοντας να τονίσει πως "από αύριο περιμένει την Ελλάδα ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών".

"Δυστυχώς  η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση" δήλωσε με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών" υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου εκτιμώντας ότι αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν τον λαό στο περιθώριο. 

"Ο λαός πρέπει να παλέψει για να εκφραστεί και να ανασχέσει τα μνημοσιακά σχέδια. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού" συμπλήρωσε η ίδια, σχολιάζοντας: "Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας. Θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τιμή της και καμάρι της που δεν μπήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αυτήν την ανείπωτα ξεφτιλισμένη και κατεχόμενη ΒτΕ, το όνομα της γλιτώνει από το μίασμα της γενοκτονικής προδοσίας που οι υπόλοιποι εγκληματικοί αλήτες θα φέρουν για πάντα.Και βγήκε και με το κεφάλι ψηλά και το κούτελο καθαρό από το Ναζιστικό μ.......ο, δεν το λες λίγο αυτό, το λες = ήρθα, τα έκανα όλα πουτάνα, είχα ό,τι είχα να πω, τώρα γεια σας.ούτε καν ασχολήθηκε η Ζωή με τα χάλια σας. Πέντε μπινελίκια έριξε εκεί που τα χρωστούσε και σηκώθηκε και την έκανε από το Ναζιστικό μ....ο τους. Αν ήθελε είναι αρκετά έξυπνη να το έπαιζε κοτούλα όπως οι άλλοι που κάτσανε καλά. Αλλά δεν είναι ξεγοφιασμένη χαφιεδοπούλα του αισχίστου, είναι Κυρία, και όπως βλέπετε κάνει τα κουμάντα της. Οι υπόλοιποι θα υπογράφουν μέρα με την μέρα την γενοκτονία, όχι αυτή. Αυτή ήταν η μοναδική που τους πέταξε λεκτικά και νομικά βιτριόλια στα μούτρα, όπως τους αξίζει. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ό,τι πιο γλοιώδες και καταδικαστέο υπήρξε ποτέ σε αυτή την χώρα και φυσικά το χουνέρι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.
Σωστή επισήμανση με μία συμπλήρωση: Κλασσικός φαν σίγουρα είναι, αλλά όχι ο απόλυτος: Πρώτον, διότι δημοσιεύει στην Lifo, την οποία ο Χατζηστεφάνου έχει αποκηρύξει μετά βδελυγμίας και δεύτερον, δεν σε έχει περιλάβει ακόμα στα μπινελίκια 30'' μετά το σχόλιό σου. Άρα δεν έχει φτάσει ακόμα στο ιδανικό σημείο της μετατροπής σε απόλυτη φωτοκόπια του ''γκουρού'' του. Όσο για τον ίδιο τον ''γκουρού'',κατά την προεκλογική περίοδο ήταν ένθερμος υποστηρικτής της μπαρούφας περί 50% αποχής και μάλιστα φανάτιζε και τους άμοιρους αφελείς που τον ακολουθούν τυφλά και τον αποκαλούν ''δάσκαλο''. Βέβαια αυτός καλά κάνει, διότι εφαρμόζει το αλάνθαστο ''όσο τους φτύνεις τόσο τρέχουν πίσω σου'', αλλά δεν μου κάθεται καλά να βλέπω τόσους και τόσους να τρέφουν το ναρκισσισμό και την αλαζονεία ενός ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα έχει αναδείξει και μία μικρογραφία του εαυτού του, έναν πιτσιρικά με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Αλλά, δικαίωμά τους...
Είναι παρήγορο να διαβάζεις τέτοια σχόλια ,ειδικά μετα απο μια βιαστική ανάγνωση σχολίων του ΚτΠανδώρας που σε κάνουν να νομίζεις οτι περιστοιχίζεσαι απο λοβοτομημένους γραικύλους οσφυοκάμπτες ή απλώς χρήσιμους ηλιθίους.Σε αυτούς τους σφουγγοκωλάριους αφισοκολλητές έχω αφιερώσει και το παρακάτω σχόλιο: Νομίζεις οτι ψηφισες πρωθυπουργο τελειωμένε οπαδέ;Πραγματικά ο ραγιαδισμός είναι ανίκητος οπως και η βλακεία να πιστεύεις οτι η κυβερνηση οπερετα και το ανδρείκελο των βρυξελλων εχει την παραμικρη εξουσια περα απο το να υποδυεται πως κυβερναει.Φάε το ολλανδικό λουκάνικο που σου ετοιμάζει ο έπαρχος της αποικίας, ο enforcer της ΕΕ και μοναδικός νομοθέτης ο maarten ο υπαλληλακος και θα τα πουμε στους δρόμους.http://www.theguardian.com/world/2015...Η μόνη φιλολαϊκή και δημοκρατική πολιτική δράση που εκπορεύθηκε από την της απερχόμενη δοσιλογική βουλής ήταν η Επιτροπή αλήθειας δημόσιου χρέους και πιστώνεται αποκλειστικά στη Ζωή ,..αα και το ξεφτίλισμα των εθνοπατέρων που βιάζονταν να ψηφίσουν το ΑΤΜ (αριστερό τρίτο μνημόνιο)χωρίς καν να το διαβάσουν για το θεαθήναι.
Αναγνωρίζω οτι η αποχή ειναι δικαίωμα του καθενός, αλλα αν δεν θελεις να εκλέξει για λογαριασμό σου κυβέρνηση καποιος άλλος, να πας να ψηφίσεις. Αν αφήνεις την τύχη σου στους άλλους και θελεις να εισαι αμέτοχος, τοτε μην διαμαρτύρεσαι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μην διαμαρτύρεσαι που βγαινει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Αν εχει 300.000 οπαδούς και πήγαν και την ψήφισαν όλοι γιατι ειναι πορωμένοι, να πως βγαινει το 6% στα 5 εκατομμύρια όλων όσων τελικα ψήφισαν. Στα 11 εκατομμύρια, μπορει να μην έμπαινε καν στην Βουλή.
Δυστυχώς για την επιχειρηματολογία της κ.Κωνσταντοπούλου όλοι ξέρουμε ότι οι κοπτόμενοι περί εξέγερσης κι ανατροπής είναι οι διαχρονικά πρώτοι που τρέχουν να ψηφίσουν. Οι απέχοντες επομένως μόνο ΛΑΕ δεν θα ψήφιζαν, αν τυχόν ψήφιζαν...Επιπλέον η φήμη (?) ότι στο δημογραφικό τμήμα των ανέργων (που φλερταριζόταν ασύστολα από την ΛΑΕ και την κ.Κωνσταντοπούλου) επικράτησε (?) η Χ.Α. ως πρώτο κόμμα θα πρέπει να προβληματίσει ουσιωδώς και εμάς και την ΛΑΕ. Πώς κάποιοι που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη μια δολοφονίας παίρνουν κεφάλι και κάποιοι άλλοι μένουν εκτός? Φαντάσου δηλαδή....