Εκτός Βουλής μένει η Λαϊκή Ενότητα με τα ποσοστά της να είναι στο 2,9 σε ενσωμάτωση άνω του 50%. "Χάσαμε μια μάχη αλλά ο αγώνας συνεχίζεται διότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας" δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τις χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες που έδωσαν την ψήφο τους στην Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια τα ψηφοδέλτια και έδωσαν τον αγώνα τους.

 

"Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση" σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, σπεύδοντας να τονίσει πως "από αύριο περιμένει την Ελλάδα ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών".

 

"Δυστυχώς  η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση" δήλωσε με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών" υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου εκτιμώντας ότι αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν τον λαό στο περιθώριο. 

 

"Ο λαός πρέπει να παλέψει για να εκφραστεί και να ανασχέσει τα μνημοσιακά σχέδια. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού" συμπλήρωσε η ίδια, σχολιάζοντας: "Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας. Θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες σε όλα τα πεδία".