Το νέο σποτ της ΛΑΕ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλάζει λάστιχο

Το νέο σποτ της ΛΑΕ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλάζει λάστιχο Facebook Twitter
22

Κυκλοφόρησε το νέο προεκλογικό σποτ της Λαικής Ενότητας, αυτό που είχε προαναγγείλει χθες η Ραχήλ Μακρή με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στο σποτ αυτό εμφανίζεται η κ. Κωνσταντοπούλου να αλλάζει λάστιχο (παραπέμποντας στο επεισόδιο στο βουλκανιζατέρ) σε νεαρό ο οποίος διαβάζει το πόρισμα της επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Η πρώτη της ατάκα στο σποτάκι είναι η γνωστή επιτυχία της στη Βουλή… «Τι είπατε».

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Yπάρχουν ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκε τις υποθέσεις η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»

«Oι εισαγγελείς κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η δουλειά τους είναι να στέλνουν στο ακροατήριο υποθέσεις που είναι δεμένες και φάνηκε ότι η δουλειά αυτή δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει», είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Το χρεος ειναι αθλιο, ελεεινο, αχαριστο, υποκριτικο, καταπτυστο, απεχθες, σιχαμερο, επωνειδιστο, ευτελες, εξευτελιστικο, βρωμερο, σαπιο, επωδυνο, τραγικο, αναρμοστο, αναξιοπρεπες, απαισιο, υποδεεστερο, θλιβερο, παρακατιανο, τελευταιο, επαισχυντο, σαδιστικο και μαζοχιστικο.
Καλός ο αυτοσαρκασμός,καλύτερη,όμως,η αυτοκριτκή! Και,εάν ήθελε να κάνει την αυτοκριτική της η κυρία Κωνσταντοπούλου,θα έβαζε ως συμπρωταγωνιστή στο σποτάκι τον υπάλληλο του βενζινάδικου και θα συζητούσε μαζί του. Αυτό,όμως,το σποτάκι δεν είναι ούτε καν αυτοσαρκασμός,είναι έμμεση αυτοκολακεία,είναι κι αυτό ναρκισσισμός!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, πόση ξεφτίλα.Μετά σκέφτηκα πόσο κορυφαίος θα πρέπει να είναι ο σκηνοθέτης (λέμε τώρα) του σποτ που κατάφερε να κάνει την Κων/πουλου να χαμογελάσει ελαφρώς. Λίγο, μια ιδέα.Ωραία ιδέα για παπούτσια dexim.