Το νέο σποτ της ΛΑΕ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλάζει λάστιχο

Το νέο σποτ της ΛΑΕ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλάζει λάστιχο Facebook Twitter
22

Κυκλοφόρησε το νέο προεκλογικό σποτ της Λαικής Ενότητας, αυτό που είχε προαναγγείλει χθες η Ραχήλ Μακρή με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στο σποτ αυτό εμφανίζεται η κ. Κωνσταντοπούλου να αλλάζει λάστιχο (παραπέμποντας στο επεισόδιο στο βουλκανιζατέρ) σε νεαρό ο οποίος διαβάζει το πόρισμα της επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Η πρώτη της ατάκα στο σποτάκι είναι η γνωστή επιτυχία της στη Βουλή… «Τι είπατε».

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Πολιτική / Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Η Αθήνα επαναλαμβάνει ότι το μνημόνιο του 2019 είναι άκυρο και δεν μπορεί να παραγάγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων κρατών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Η Ουάσινγκτον καλεί σε καλόπιστες διαπραγματεύσεις για τις θαλάσσιες διαφορές και συνδέει τη διευθέτησή τους με επενδύσεις και έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Το χρεος ειναι αθλιο, ελεεινο, αχαριστο, υποκριτικο, καταπτυστο, απεχθες, σιχαμερο, επωνειδιστο, ευτελες, εξευτελιστικο, βρωμερο, σαπιο, επωδυνο, τραγικο, αναρμοστο, αναξιοπρεπες, απαισιο, υποδεεστερο, θλιβερο, παρακατιανο, τελευταιο, επαισχυντο, σαδιστικο και μαζοχιστικο.
Καλός ο αυτοσαρκασμός,καλύτερη,όμως,η αυτοκριτκή! Και,εάν ήθελε να κάνει την αυτοκριτική της η κυρία Κωνσταντοπούλου,θα έβαζε ως συμπρωταγωνιστή στο σποτάκι τον υπάλληλο του βενζινάδικου και θα συζητούσε μαζί του. Αυτό,όμως,το σποτάκι δεν είναι ούτε καν αυτοσαρκασμός,είναι έμμεση αυτοκολακεία,είναι κι αυτό ναρκισσισμός!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, πόση ξεφτίλα.Μετά σκέφτηκα πόσο κορυφαίος θα πρέπει να είναι ο σκηνοθέτης (λέμε τώρα) του σποτ που κατάφερε να κάνει την Κων/πουλου να χαμογελάσει ελαφρώς. Λίγο, μια ιδέα.Ωραία ιδέα για παπούτσια dexim.