ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη

Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
14

Η Petra Lazlo του καναλιού N1TV που όπως μεταδίδεται, ανήκει στο ακροδεξιό κίνημα Jobbik με πολιτική κατά των μεταναστών και προσφύγων, έγινε την Τρίτη το βράδυ το πιο μισητό πρόσωπο του διαδικτύου.

Τα βίντεο που την δείχνουν να βάζει τρικλοποδιά σε έναν άντρα που τρέχει έχοντας στην αγκαλιά του το μικρό παιδί του, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και μεταδόθηκαν από όλα τα μέσα του πλανήτη.

Το Reuters κατέγραψε τις εικόνες της ντροπής καρέ - καρέ.

Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Marko Djurica/ Reuters
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
Το Reuters φωτογράφισε τις εικόνες της ντροπής με την εικονολήπτρια που εξόργισε όλο τον πλανήτη Facebook Twitter
14

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την επίθεση στο Pride, η queer κοινότητα του Βερολίνου ζητά συνταγματική προστασία

Διεθνή / Μετά την επίθεση στο Pride, η queer κοινότητα του Βερολίνου ζητά συνταγματική προστασία

Στην αγρυπνία στον τόπο της επίθεσης, οι queer οργανώσεις του Βερολίνου ζήτησαν ρητή προστασία στο γερμανικό Σύνταγμα και ειδικό νόμο για τα θύματα βίας. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισαν ότι ο τρόμος δεν πρέπει να γίνει μίσος κατά των μουσουλμάνων.
THE LIFO TEAM
Η Σούρι που έχασε τους γονείς της στα τρία σήμερα είναι τρανς γυναίκα και ερευνήτρια του καρκίνου

Διεθνή / Η Σούρι που έχασε τους γονείς της στα τρία σήμερα είναι τρανς γυναίκα και ερευνήτρια του καρκίνου

Μεγαλωμένη σε χωριό της Χαριάνα, η Σούρι έμαθε από παιδί να κρύβει όσα την έκαναν «διαφορετική». Στη Γερμανία, όπου πήγε για διδακτορικό στην έρευνα για τον καρκίνο, βρήκε τη λέξη που της έλειπε: τρανς.
THE LIFO TEAM
«Εδώ στο Μαρόκο, τα όνειρα μας σκοτώνουν»: οι νέοι που πέρασαν για λίγες ώρες στην Ευρώπη

Διεθνή / «Εδώ στο Μαρόκο, τα όνειρα μας σκοτώνουν»: οι νέοι που πέρασαν για λίγες ώρες στην Ευρώπη

Δεκάδες χιλιάδες νέοι Μαροκινοί πέρασαν για λίγες ώρες στη Θέουτα, πιστεύοντας ότι άνοιξε η πόρτα της Ευρώπης.Η επιστροφή τους, εξαντλημένη και σιωπηλή, έδειξε πόσο σκληρό μπορεί να γίνει ένα όνειρο.
THE LIFO TEAM
Massive Attack για τα γεγονότα στη Σιγκαπούρη: «Όλο το συγκρότημα τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία»

Διεθνή / Massive Attack για τα γεγονότα στη Σιγκαπούρη: «Όλο το συγκρότημα τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία»

Το συγκρότημα ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία κατά τη διάρκεια συναυλίας του - «Δεν φανταζόμασταν ότι το να κρατήσουμε τη σημαία ενός κυρίαρχου κράτους, το οποίο αναγνωρίζεται από 157 χώρες, θα παραβίαζε οποιονδήποτε νόμο»
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Νέο «παράθυρο» Τραμπ σε Ιράν για συμφωνία: «Δεν θέλω να σκοτώνω ανθρώπους»

Το Ιράν και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής ζήτησαν χρόνο για να καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα οδηγούσε στην «άμεση, πλήρη και ολική» επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ, λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΡΩΜΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Διεθνή / Ιταλία: Έχτισε ψεύτικο «ρωμαϊκό αμφιθέατρο» και χρέωνε 40 ευρώ τους τουρίστες

Κατάφερε μάλιστα να πείσει τις τοπικές αρχές για την αυθεντικότητα του χώρου, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί σε τουριστικό οδηγό και εφαρμογή που είχαν χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΦΩΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ

Διεθνή / Politico: Η Ευρώπη στρέφεται στις κατσίκες για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών

Καθώς εγκαταλελειμμένες γεωργικές εκτάσεις τυλίγονται στις φλόγες σε όλη την Ευρώπη, τα ζώα και η όρεξή τους θα μπορούσαν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Petra...ονομα και πραγμα! 'Η μαλλον ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ,με πετρινη καρδια και πετρες στο κεφαλι! Δεν πρεπει ομως να παραβλεψουμε και το υπολοιπο σκηνικο το οποιο ειναι επισης λαθος! Αυτα που βλεπουμε...και αυτα που δεν βλεπουμε.
Οταν την είδα να βάζει τρικλοποδιά στον ανθρωπο που ετρεχε με το παιδί του έμεινα παγωτό. Δεν ξερω τι μπορω να σχολιασω παραπανω...Παλι καποιοι αρχισανε τα--> Μόνο υπανθρώπους έχει η Ευρώπη,ποσο κακοι είμαστε πόσο πίσω κτλ.και αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Η Ευρώπη είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε αυτό τον κοσμο που ζουμε, από κράτη της Ασίας οπου η γυναίκα είναι κατώτερη από αμοιβάδα και υπάρχουν καθημερινά αμέτρητοι βιασμοί, ξυλοδαρμοί και λοιπες ενεργειες που αποτελουν εγκληματα κατα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και της ανθρωπότητας. Σταματήστε λοιπόν να μεμψιμοιρείτε και να κλαίγεστε. Εμείς μια χαρά είμαστε. Πραγματικά προβλήματα έχουνε οι λαοι στην υποσαχάρια Αφρική και σε χώρες της Ασίας οπου αντιμετωπίζουνε καθημερινά έναν εφιάλτη. Γι αυτο εστιαστε στο πραγματικό πρόβλημα και πως μπορουμε να το λύσουμε.
δυστυχως πρεπει να σας ενημερωσω οτι θεια δικη δεν υπαρχει οπως και το καρμα ειναι αμφιβολο αν υπαρχει επομενως η εν λογω κυρια δεν θα παθει τιποτα εκτος αν καποιος που υπαρχει κανει κατι γι αυτο.
Για όσους εύλογα ρωτούν τι έγινε με την εν λόγω "κυρία" (δεν θέλω να την αποκαλέσω "ζώον" γιατί σίγουρα θα αδικήσω κατάφορα τα ζώα), πολύ ορθά ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ από το κανάλι που εργαζόταν και βέβαια νομίζω είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να πάθει, καθώς αν ήμουν εισαγγελέας στην Ουγγαρία, σίγουρα θα την καλούσα αυτεπάγγελτα για "απόπειρα προξένησης σωματικών βλαβών".
Το ζητούμενο είναι αν η εικονολήπτρια είχε τίποτα επιπτώσεις για αυτη την αισχρη πραξη... Της εκανε κατι το κανάλι στο οποίο δουλευει ή ακόμα συνεχίζει??? Παρακαλώ Lifo ενημερωσε μας.
Και είχε κλωτσήσει κι ένα άλλο παιδί νωρίτερα. Μη σοκάρεστε. Η αγαπημένη μας ήπειρος (υφήλιος κτλ) είναι γεμάτη από υπανθρώπους που ευχαριστιούνται απ'τον ανθρώπινο πόνο και βεβαίως θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλους διότι γεννήθηκαν εδώ κι όχι παραπέρα. Δεν αξίζει καν να βρίσεις.
Από ποιον; Πες στο Θεό σου να αναθεωρήσει το πώς "δοκιμάζει τους ανθρώπους", πνίγοντας αθώα παιδάκια στη θάλασσα και αφήνοντας το ΙΚ να αποκεφαλίζει ανενόχλητο αθώους ανθρώπους.
Ειναι μια εκφραση απλα, εσυ αν θες πες το καρμα.Και για αυτα τα παιδακια που πνιγονται δεν φταιει ο θεος (αν υπαρχει) φταινε ανθρωποι.Οποτε ασε το τουπε και μην ανοιγεις μεγαλη φιλοσοφικη κουβεντα ενω δεν υπαρχει λογος.
δεν ξερω και εμένα αν θα λογοκριθεί η όχι πάντως μεγάλη καριόλα η εικονολήπτρια και ενώ φαίνεται ο αστυνομικός να τους πιάνει για τα μάτια του κόσμου και μετά να τους αφήνει