Παγκόσμια κατακραυγή και πολλά ερωτηματικά γεννά το περιστατικό που κατεγράφη στα σύνορα της Ουγγαρίας.

 

Στα πλάνα διακρίνονται δεκάδες πρόσφυγες που τρέχουν για να αποφύγουν τη σύλληψη από τους αστυνομικούς καθώς επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα.

 

Ανάμεσα στο πλήθος που τρέχει, βρίσκονται δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερς και οπερατέρ που καταγράφουν τις σκηνές. Ωστόσο μια κάμερα κατέγραψε μια εικονολήπτρια να κάνει κάτι πρωτοφανές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια του εξοργιστικού βίντεο ονομάζεται Petra Lazlo και ήταν απεσταλμένη του καναλιού N1TV της Ουγγαρίας.

 

 

 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η γυναίκα τραβάει πλάνα από το κυνηγητό και την ώρα που ένας πρόσφυγας που κρατά ένα παιδί στην αγκαλιά του περνά από μπροστά της τρέχοντας, εκείνη απλώνει το πόδι της και βάζοντας του τρικλοποδιά τον ρίχνει κάτω.

 

 

Αμέσως μετά το πρώτο βίντεο που προκάλεσε αίσθηση στα social media, κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο που τη δείχνει να κλωτσά ένα μικρό κορίτσι που επίσης τρέχει να ξεφύγει από αστυνομικούς.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από ουγγρικά μέσα, το N1TV δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα αγανάκτησης και τελικά απέλυσε την υπάλληλο με μια ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει την συμπεριφορά της ανάρμοστη.