Χριστοδουλοπούλου: Πλουτίσαν τα νησιά μας από τους πρόσφυγες! Κάνουν απίστευτο τζίρο

Χριστοδουλοπούλου: Πλουτίσαν τα νησιά μας από τους πρόσφυγες! Κάνουν απίστευτο τζίρο Facebook Twitter
29


Νέες, δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, έκανε απόψε το βράδυ η πρώην υπουργός Μεταναστευτικού Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σε συνέντευξή της στο The PressProject, η κα Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε αν το τεράστιο κύμα προσφύγων έκανε μόνο κακό στα νησιά μας.

«Πλούτισαν τα νησιά! Πλουτίσαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν » απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά και κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Tο ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση» πρόσθεσε.

 

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

19 σχόλια
Πείτε μου ότι δεν είπε τέτοια πράγματα....σας παρακαλώ!Και το παίζουμε ευαισθητούληδες με το τεράστιο ζήτημα το προσφυγικό, και θέλουμε να δείξουμε ότι έλα μωρέ τζίρο κάνουν δεν έσταξε η ουρά του γαϊδάρου, και βαφτίζουμε την ανηθικότητα "αθάνατα ελληνικό πνεύμα". Προφανέστατα η κυρία δεν έχει σχέση όχι με το ελληνικό πνεύμα, ούτε με την κοινή ανθρώπινη συμπόνια και λογική. Τι να πω. Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους της.
Εγώ έχω μια απορία και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα όποιον μπορεί να μου τη λύσει... Τέτοιοι άνθρωποι, ΠΩΣ φτάνουν σε τέτοιες θέσεις, μέχρι και υπουργοί να γίνουν;
Καπου διαβασα πως οι προσφυγες για να ταξιδεψουν απο την Κω ή απο οποιοδηποτε αλλο νησι στο οποιο βρισκονται, πληρωνουν κανονικα το ακτοπλοϊκο εισιτηριο!!! Αληθευει; Κι αν "ναι"..ντροπη ειναι το λιγοτερο!
"Αφου τα περνουν οι δουλεμποροι...γιατι να μην τα παιρνουμε κι εμεις;"! Ωραια λογικη!!!Οποτε τα λεγομενα της Χριστοδολοπουλου...εχουν καποια βαση, επαληθευονται απο ενα μερος! Αυτο συμπεραινω απ' το σκεπτικο σου,που φανταζομαι ειναι και πολλων αλλων! Τα πλοια για την μεταφορα των προσφυγων,ειναι ηδη ναυλωμενα απο το κρατος. Προσωπικα δεν θα μου εδινε καμμια χαρα το χρημα του ταλαιπωρου προσφυγα. Αλλα να ταυτιζομαστε ετσι ευκολα με τον εκμεταλευτη δουλεμπορα καθαρα και μονο για ζεστο χρημα....ειναι κατι που με ξεπερναει!
Το πιο εκνευριστικό είναι ότι όλη αυτή η ανικανότητα συνοδεύεται από έπαρση και ειρωνεία. Φανταστείτε ότι ανταμείβεται με προνομιακή θέση στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως ως επιβράβευση του ότι υπήρξε με διαφορά, η πλέον αποτυχημένη υπουργός αυτού του εφτάμηνου τσίρκουλου.
Και το ότι θεωρεί την πράξη των Ελλήνων να χρεώνουν τους πρόσφυγες 2-3 ευρώ για να φορτίσουν τα κινητά τους θεμιτή ως "αθάνατο ελληνικό πνεύμα" δείχνει και την βαθιά ανηθικότητα της.
Μήπως μας ενοχλεί η αλήθεια; Και μάλιστα όταν λέγεται από υποψήφια βουλευτή; Προφανώς θα προτιμούσαμε να έλεγε άλλα πράγματα που μας χαιδεύουν τ αυτιά και τονίζουν τα χαρίσματα της φυλής μας. Οφείλω να ομολογήσω πως η προβολή από την ιστοσελίδα σας, με απαξιωτικό τρόπο δηλώσεων όπως αυτή και η άλλη ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, που έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση
Κα Τασία, άσε καλύτερα να απαντήσει κάποιος ντόπιος επιχειρηματίας. Δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται, και το χειρότερο είναι οτι άτομα σαν και εσένα αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας.
Κανονικά μετά τις εκλογές, αν είναι στην κυβέρνηση, πρέπει να της δώσουν το συγχωνευμένο υπουργείο Μετανάστευσης-Τουρισμού. Μετά τον "Ιατρικό" και τον "Συνεδριακό" τώρα και ο "Προσφυγικός" τουρισμός (αυτοί που λιάζονται και κάνουν τζίρο). 1η στο επικρατείας η κυρά-Τασία απαιτούμε.
Γιατ να ειναι στην κυβερνηση;Ο συριζα δεν προκειται να βγει πρωτο κομμα και καλα θα κανει να τιμωρηθει για τετοιου τυπου ανικανοτητες και μετριοτητες τυπου Τασιας.Εφοσον λοιπον κ συριζα θα συγκηβερνησει,αλλα ως δευτερο κομμα,κανεις αλλος δεν θα δεχτει να ειναι αυτη στ κυβερνηση.Βεβαια ο ψευτης Τσιπρας την βαζει στο ψηφοδελτιο λες και αναγνωριζει το εργο της...Για τοσο αθλιοτητα μιλαμε...
Κυρία μου,η οικονομία των νησιών που επλήγησαν απο το μεταναστευτικό κύμα δεν στηρίζεται στα περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ μπακάλικα που οι άτυχοι άνθρωποι αγόραζαν τα προς το ζειν...Η σχέση σου με την οικονομία είναι τόση όση και η γνώση σου στο μεταναστευτικό....Ευτυχώς έφυγες..... Απλά ήσουν η χειρότερη της ομάδας σας γιατί μίλαγες για ανθρώπους με τόση άγνοια όση μιλούσαν οι άλλοι για οικονομικά μεγέθη...
Να την ξανακάνουμε υπουργό, μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι. Κανένας χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψει την βλακεία και την ανικανότητα σου - και των περισσοτέρων της κυβέρνησης σας.
Που τους χάνεις που τους βρίσκεις τους Σύρους πρόσφυγες, μια στα μαγαζιά ψωνίζουν, μια στις πισίνες κατ τα spa, άλλοι στις ταβέρνες και τα μπαρ....μιλάμε ένας χαμός στα νησιά. 'Άξιο απορίας γιατί δεν παίρνουν και κανά αεροπλανάκι να πεταχτούν μέχρι τη Γερμανία και το παίρνουν ποδαράτο, με τρένα και βαρκούλες....άνθρωποι της περιπέτειας, τι να πεις!
Άθλια η Τασία. Οι υγιείς επιχειρηματίες των νησιών αυτών υποφέρουν από τουρίστες που ακυρώνουν τις κρατήσεις τους. Δεν είναι τυχαίο που κρουαζιερόπλοια αποφεύγουν Λέσβο και Μυτιλήνη πλεόν. Μόνο τα ΛΑΜΟΓΙα πλουτίζουν εις βάρος των μεταναστών και ούτε αυτούς κατάφερε η κυρα Τασία να πια΄σει...
Αρχικά ναι είναι τελειώς άσχετη και άθλια και επικίνδυνη αυτή η γυναίκα. Επίσης Λέσβος και Μυτιλήνη δεν έχουν πολλές διαφορές, Λέσβος είναι το νησί και Μυτιλήνη η πόλη. Τα κρουαζιερόπλοια έρχονται μόνο στην πόλη γιατί δεν υπάρχει αλλού πύλη εισόδου στο νησί, όπως πριν από τρεις μέρες με τα γεγονότα που συνέβησαν στο λιμάνι και τον διωγμό τους από εκεί για να κατέβουν οι τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο και μόλις έφυγε τους ξαναγύρισαν πίσω στο χώρο του λιμανιού. Ακριβώς όπως το είπες τα ΛΑΜΟΓΙΑ και αρκετοί άλλοι βέβαια έβγαλαν και βγάζουν χοντρούς παράδες με τους μετανάστες. Όμως οι Σύριοι είναι πλούσιος λαός και οι άνθρωποι που φτάνουν μέχρι εδώ (Λέσβο) μόλις καταφέρουν και βγάλουν χαρτιά φεύγουν μέχρι και με εισητήρια αεροπλάνου. Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Μένουν ακόμα και σε ξενοδοχεία κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά μια μεγάλη πλειοψηφία μεταναστών εκμεταλλεύονται από πολλούς από φόρτιση μπαταρίας μέχρι και για χρήση τουαλέτας σε μαγαζιά. Οπότε έχει μια δόση αλήθειας αυτό που είπε η άσχετη όπως ακριβώς και το μαζί τα φάγαμε (με την διαφορά ότι άλλα φάγαμε εμείς και άλλα αυτοί, προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Όπως επίσης γιατί μεταφέρονται στην Αθήνα οι μετανάστες και όχι Θεσσαλονίκη;; Βόρεια θέλουν να πάμε αλλά εμείς τους στέλνουμε νότια;; Μήπως για να δουλέψουν τα τρένα;; Τα λεωφορεία;; Οι σύγχρονοι δουλέμποροι (μου είπαν ότι έχω μεγάλη φαντασία για αυτό) για να τους πάνε από Αθήνα στα σύνορα;;;;
Δεύτερη στην σειρά μετά τον λαφαζάνη. Χαζοί και οι δύο όσο δεν πάει, ειδικά για αυτό με το " ελληνικό πνεύμα το αθάνατο" που εκμεταλλεύεται τα πάντα για να βγάλει μαύρο χρήμα.