EΡΧΟΝΤΑΙ!

Χριστοδουλοπούλου: Πλουτίσαν τα νησιά μας από τους πρόσφυγες! Κάνουν απίστευτο τζίρο

Χριστοδουλοπούλου: Πλουτίσαν τα νησιά μας από τους πρόσφυγες! Κάνουν απίστευτο τζίρο Facebook Twitter
29


Νέες, δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, έκανε απόψε το βράδυ η πρώην υπουργός Μεταναστευτικού Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σε συνέντευξή της στο The PressProject, η κα Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε αν το τεράστιο κύμα προσφύγων έκανε μόνο κακό στα νησιά μας.

«Πλούτισαν τα νησιά! Πλουτίσαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν » απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά και κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Tο ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση» πρόσθεσε.

 

29

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM