Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter
29
Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Η Jessica Hayes από την Indiana είναι 38 χρονών, διδάσκει σε Γυμνάσιο, δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ και πρόσφατα αποφάσισε να παντρευτεί... Τον Ιησού Χριστό.

Ωστόσο ενόψει του γάμου της, που έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και σημειωτέον παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, το άγχος της Jessica ήταν ένα και μοναδικό- τι νυφικό θα φορούσε ώστε να μην είναι προκλητικό.

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

"Έχω δει τόσα πολλά νυφικά τα τελευταία χρόνια που έχω αλλάξει γνώμη άπειρες φορές. Έπρεπε όμως να βρω ένα φόρεμα απολύτως κατάλληλο με την περίσταση" σχολίασε η ίδια. "Ήθελα οι ώμοι μου να μην φαίνονται κι επειδή έπρεπε να ξαπλώσω μπροστά στο ιερό έπρεπε να βεβαιωθώ πως από τη μία θα ήμουν εντελώς καλυμμένη αλλά ταυτόχρονα θα έδειχνα και όμορφη σαν νύφη".

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Η 38χρονη Jessica αρνείται να την αποκαλούν πλέον Κυρία κι επιμένει στο Δεσποινίς αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντς. "Οι μαθητές μου με ρώτησαν αν πρέπει πλέον να με προσφωνούν Mrs Hayes. Όχι, είμαι ακόμα Miss. Απλά είμαι παντρεμένη με το Χριστό" δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας: "Νομίζω πως σε κάποιο βαθμό όλοι καλούμαστε να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Το πώς είναι ζήτημα αντίληψης. Παντρεύτηκα το Χριστό όπως κάποιος άλλος θα παντρευόταν έναν σύντροφο".

"Το βρίσκω πλέον σωστό η Jessica να αφοσιώσει τον εαυτό της στον Ιησού και σε μια ζωή παρθενίας" σχολίασε από την πλευρά του ο Επίσκοπος που πραγματοποίησε την τελετή.

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Για την ιστορία, η Jessica είναι μόλις μία από τις 3.500 χειροτονημένες παρθένες που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο, κι οι οποίες διάγουν βίο ανάλογο με εκείνον μιας καλόγριας.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Τι να πρωτοσχολιάσω...οτι την παντρεψαν οι παπαδες και επετρεψαν να συμβεί αυτός ο γάμος ανέκδοτο? οτι η γυναικα προφανως δεν στέκει καλά, αλλα είναι και δασκάλα από πάνω? ότι ο γαμος ειχε 200 καλεσμένους? να μου πεις, λογικο, πηγανε να δουνε την μουρλεγκο. Τι να της ευχοντουσαν άραγε? Βιο ανθοσπαρτο?? Ο κόσμος δεν πάει καλα... Και το χειροτερο είναι ότι δεν σταματαει κανεις και τους τρελους. Εχουμε ξεφυγει τελειως.
εμένα άλλη είναι η απορία μου..αλήθεια τώρα, για ποιό λόγο η βλακεία του καθενός στην άλλη άκρη της γής αποτελεί είδηση για μάς;μας τα κάνατε τσουρέκια εδώ και δύο μέρες μ'αυτό το άρθρο όλα τα blogs!
Άμα είναι αυτή ευτυχισμένη... σε καλό της, ας είναι καλά η γυναίκα. Αν δεν είναι ευτυχισμένη... ίσως μια μέρα να το καταλάβει και να αλλάξει τρόπο ζωής. Αλλά ίσως και όχι - κι αυτό είναι επίσης εντάξει, γιατί είναι δική της ζωή. Ο καθένας όπως θέλει... λες και είμαστε όλοι εμείς τέρατα λογικής όταν παντρευόμαστε ανθρώπους που μετά από μερικά χρόνια τους χωρίζουμε και τους σέρνουμε και στα δικαστήρια, τα "κτήνη που μας 'φάγαν τη ζωή". Τουλάχιστον αυτή δεν θα κοστίσει σε κανέναν διατροφή.
Από το σόι και φίλους του γαμπρού ήταν σχεδόν όλοι τους εκεί (εκτός απ' τον Ιούδα).Με πτήση τσάρτερ από τη Ναζαρέτ.Η μητέρα του Μαρία ο μπαμπάς Ιωσήφ,ο Πέτρος,ο Ανδρέας,τα παιδιά του Ζεβεδαίου ο Σίμων ο κανανήτης,ο Ματθαίος ο τελώνης,ο Λάζαρος και ένας Ρωμαίος εκατόνταρχος κ.α.Ο Θωμάς μέχρι τη τελευταία στιγμή δε το πίστευε ότι το φιλαράκι του θα παντρευτεί
Δεν είμαι Χριστιανός, αλλά την συγχαίρω που πήρε μια τόσο δύσκολη απόφαση. Ειδικά αν συλλογιστεί κανείς την σημερινή κοινωνία και τους πειρασμούς της.Η δεσποινίς μαζί με την παρθενιά της, δίνει και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εαυτού της.