Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter
28
Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Η Jessica Hayes από την Indiana είναι 38 χρονών, διδάσκει σε Γυμνάσιο, δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ και πρόσφατα αποφάσισε να παντρευτεί... Τον Ιησού Χριστό.

Ωστόσο ενόψει του γάμου της, που έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και σημειωτέον παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, το άγχος της Jessica ήταν ένα και μοναδικό- τι νυφικό θα φορούσε ώστε να μην είναι προκλητικό.

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

"Έχω δει τόσα πολλά νυφικά τα τελευταία χρόνια που έχω αλλάξει γνώμη άπειρες φορές. Έπρεπε όμως να βρω ένα φόρεμα απολύτως κατάλληλο με την περίσταση" σχολίασε η ίδια. "Ήθελα οι ώμοι μου να μην φαίνονται κι επειδή έπρεπε να ξαπλώσω μπροστά στο ιερό έπρεπε να βεβαιωθώ πως από τη μία θα ήμουν εντελώς καλυμμένη αλλά ταυτόχρονα θα έδειχνα και όμορφη σαν νύφη".

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Η 38χρονη Jessica αρνείται να την αποκαλούν πλέον Κυρία κι επιμένει στο Δεσποινίς αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντς. "Οι μαθητές μου με ρώτησαν αν πρέπει πλέον να με προσφωνούν Mrs Hayes. Όχι, είμαι ακόμα Miss. Απλά είμαι παντρεμένη με το Χριστό" δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας: "Νομίζω πως σε κάποιο βαθμό όλοι καλούμαστε να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Το πώς είναι ζήτημα αντίληψης. Παντρεύτηκα το Χριστό όπως κάποιος άλλος θα παντρευόταν έναν σύντροφο".

"Το βρίσκω πλέον σωστό η Jessica να αφοσιώσει τον εαυτό της στον Ιησού και σε μια ζωή παρθενίας" σχολίασε από την πλευρά του ο Επίσκοπος που πραγματοποίησε την τελετή.

Η 38χρονη Jessica είναι παρθένα και μόλις παντρεύτηκε τον Ιησού Χριστό Facebook Twitter

Για την ιστορία, η Jessica είναι μόλις μία από τις 3.500 χειροτονημένες παρθένες που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο, κι οι οποίες διάγουν βίο ανάλογο με εκείνον μιας καλόγριας.

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / «Είναι όπλο η μάσκα;»: Με μαυρισμένα μάτια οι διαδηλωτές στη Γαλλία απολογούνται για τα επεισόδια

Οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα, αφορώντας κυρίως συμμετέχοντες που συνελήφθησαν πριν από τις διαδηλώσεις, κυρίως για οπλοφορία
THE LIFO TEAM
Dior, Celine, Hermès: Γιατί οι βιτρίνες της απρόσιτης πολυτέλειας έγιναν στόχος στη Γαλλία

Διεθνή / Dior, Celine, Hermès: Γιατί οι βιτρίνες της απρόσιτης πολυτέλειας έγιναν στόχος στη Γαλλία;

Μετά τις λεηλασίες, η Hermès ανακοίνωσε νέα μέτρα ασφαλείας και κρατά κλειστή την μπουτίκ της στη Μασσαλία. Οι επιθέσεις στους μεγάλους οίκους αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την πολυτέλεια και τις κοινωνικές ανισότητες.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Γαλλία: Δύο γυναίκες πνίγηκαν σε υπόγειο – Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία Adam

Η κακοκαιρία Adam προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στη νότια Γαλλία και την Κορσική – Συναγερμός για ισχυρούς ανέμους σε πέντε περιοχές, ενώ η Ισπανία μετρά επίσης θύματα
THE LIFO TEAM
Από την κοινωνική οργή στη στοχοποίηση μεταναστών: Πώς η ευρωπαϊκή ακροδεξιά εργαλειοποιεί τις διαδηλώσεις

Διεθνή / Από την κοινωνική οργή στη στοχοποίηση μεταναστών: Πώς η ευρωπαϊκή ακροδεξιά εργαλειοποιεί τις διαδηλώσεις

Με φόντο την ακρίβεια και την υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών, η ευρωπαϊκή ακροδεξιά επιχειρεί να μετατοπίσει τη συζήτηση από τα κοινωνικά αιτήματα στη μετανάστευση και στην επιβολή του δόγματος «νόμος και τάξη»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Εισαγγελέας κατηγορεί τον δικηγόρο και τον λογιστή του για διευκόλυνση σωματεμπορίας στο Νέο Μεξικό

Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αγωγή σε βάρος του δικηγόρου και του λογιστή του χρηματιστή για τα όσα γίνονταν στο ράντσο στο Νέο Μεξικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Έχω πολλές ερωτήσεις. Για παράδειγμα, αν τσέκαρε κανείς με τον Χριστό αν εκείνος θέλει να την παντρευτεί, αν αυτή η σύζυγος του Χριστού είναι σε θέση να διδάξει της θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου στους μαθητές της, γιατί ο Χριστός μπορεί να έχει 3.500 συζύγους αλλά οι γυναίκες πρέπει να είναι παρθένες κλπ. Α ναι, επίσης ήθελα να ρωτήσω αν είμαστε με τα καλά μας.