Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για τις μειώσεις συντάξεων κάτω από 400 ευρώ

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για τις μειώσεις συντάξεων κάτω από 400 ευρώ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλος Χαϊκάλης απαντά σε όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για μείωση της κατώτατης σύνταξης κάτω από τα 400 ευρώ.

"Οι συντάξεις μειώνονται μόνο με νόμους, όχι με εγκυκλίους" αναφέρει ο κ. Χαϊκάλης, διευκρινίζοντας πως η τωρινή μείωση είναι αποτέλεσμα νόμου του 2010, με εφαρμοστική ισχύ από τις αρχές του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14/8/2015 εκδόθηκε εγκύκλιος που θέτει το όριο των συντάξεων κάτω από τα 400 ευρώ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Το απόλυτο παπατζιλίκι!!! Δε φταίνε αυτοί που εφαρμόζουν τους νόμους, φταίνε οι προηγούμενοι που τους ψήφισαν!!! Και γιατί δεν σκίσατε το μνημόνιο και δεν καταργήσατε τους νόμους όπως φωνάζατε τόσα χρόνια κ. Χαϊκάλη;;;
Το Caps Lock πώς αλλάζει;Με εγκυκλίους ή με νόμους;Να κάνουμε και ένα νόμο με εφαρμοστική ισχύ από σήμερα για να μην ξαναδούμε tweet του με κεφαλαία όπως όλα τα προηγούμενα μέχρι σήμερα;Επίσης, ΔΕ μειώνονται όχι ΔΕΝ μειώνονται...το μ είναι εξακολουθητικό.(Ναι, ΟΚ δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά μου έχουν βγει τα μάτια...)
Σε αντίθεση με τις καταλήξεις των άρθρων, το "ν" των μορίων (μεν, δεν κλπ) ΔΕΝ είνα εξακολουθητικό. Κι ας λένε ό,τι θέλουν τα ββλία της γλώσσας του δημοτικού.