ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2012 | 01:02

Ψοφαω απο χαρα και δεν μπορω να το ομολογησω γιατι δεν ταιριαζει με τη γενικη κατασταση.

Αυτες τις 2 χρονιες,2011-2012,που ολη η Ελλαδα υποφερει..εμενα ηταν οι καλυτερες της ζωης μου.Καταφερα να χασω 20 κιλα,βρηκα μια τελεια για τα δεδομενα του σημερα δουλεια(900 ευρω/8ωρο/πενθημερο)και παρεα να μου ταιριαζει.Ακομα,γνωρισα ενα πολυ γλυκο παιδι και εκανα πρωτη φορα ερωτα(σας παρακαλω,μην αρχισετε να λετε οτι αηδιασατε,σιχαθηκατε και τετοια,ηταν πολυ σημαντικο για μενα γιατι ειμαι αρκετα μεγαλη).Με το παιδι αυτο δεν μειναμε καιρο μαζι,7 μηνες,αλλα δεν με πειραζει.Τοσα χρονια ημουν παχυσαρκη,αφραγκη,επληττα,δεν γυριζε ουτε αρσενικος γατος να με κοιταξει και τωρα γυρισε ο τροχος..ο πατερας μου,που ειχε γινει μπουχος εδω και χρονια και πηγε εξωτερικο γιατι ''τον επνιγε η Ελλαδα και η μανα μου'' οπως ελεγε,κυριευθηκε απο τυψεις ξαφνικα και στελνει παχουλα εμβασματα.Θελω να τσιριξω απο ευτυχια αλλα δεν μπορω να τριβω στα μουτρα των αλλων τη χαρα μου.Δεν θελω να αισθανονται οπως εγω τα προηγουμενα χρονια...που εστελνα βιογραφικα αλλα τιποτα,που γυρνουσα σπιτι και χλαπακιαζα κρουασαν και εβλεπα τηλεοραση,που εβλεπα κοπελες στη γειτονια να γυρνανε με τσαντες απο τα μαγαζια και εγω να πηγαινω σε μια ξαδερφη μου να της προσεχω το παιδι για να βγει,γιατι χρειαζομουν οσο τιποτα το 20ευρω της.Ξερω οτι ακουγονται μελο και Βασιλακης Καιλας ολα αυτα,αλλα η ζωη μου ΤΩΡΑ ειναι υπεροχη!Α...και κατι αλλο ομορφο που μας ετυχε εμενα και της μαμας μου..ενα χωραφι που ειχε στο χωριο της στα αζητητα,το αγορασε ενας που θελει να κανει εξοχικο εκει.Τωρα επισκευαζουμε το σπιτι μας.
8
 
 
 
 
σχόλια
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΠΩΠΩ! ΤΙ ΚΑΛΑ! συγγνώμη για τα κεφαλαία! ένεκα ο ενθουσιασμός μου! κοίτα, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο! κρύβε το. Δεν κάνω πλάκα! μην το λες δυνατά ούτε στον εαυτό σου! Πιστεύω πάρα πολύ στην θετική και αρνητική ενέργεια. Και μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι. Και συνέχισε έτσι. Όχι για τους άλλους για να μην τους προκαλείς, αλλά για σένα. Προστάτεψε τον εαυτό σου από την αρνητικότητα των άλλων. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
ωραία πράγματα!!! ακόμα πιο ωραίο είναι το ότι δεν θέλεις να το τρίβεις στα μούτρα των άλλων...όταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε στη γειτονιά ο πατέρας μου δεν μας άφηνε να τρώμε μπροστά στα άλλα παιδάκια για να μην αισθανθούν άσχημα, μη ζηλέψουν, μη νιώσουν έστω και για λίγο ανεπαρκή...τότε γκρίνιαζα, τώρα καταλαβαίνω πόσο μεγαλειώδες ήταν!
Ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται. Πέρα από την πλάκα, η υποκειμενική, προσωπική μας ευτυχία δεν είναι ντε φάκτο ότι πρέπει να συνάδει με το γενικότερο κλίμα. Γιατί με την ίδια λογική οι άνεργοι και άμοιροι του 2004 δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα στον πόνο. Δεν πάει έτσι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ