Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια

Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο και Ζαρούλια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Σε δύο βουλεύματα που εκδόθηκαν σήμερα (αριθμοί 1246 και 1247/2015), το δικαστικό Συμβούλιο διατάσσει την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ορίζεται επίσης η αντικατάσταση του όρου του κατ' οίκον περιορισμού, με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ζευγαριού.

Τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να αποφανθεί για την άρση του κατ΄οίκον περιορισμού και του κατηγορούμενου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, όρο που, σε χθεσινή πρότασή του, ο αρμόδιος εισαγγελέας ζητά την άρση του. Ο Εισαγγελέας Εφετών Π. Παναγιωτόπουλος προτείνει, επίσης, αντικατάσταση του όρου, με υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια