Η Βαλαβάνη παραδέχτηκε πως τα παιδιά της ήταν συνδικαιούχοι στο λογαριασμό της μητέρας της

Η Βαλαβάνη παραδέχτηκε πως τα παιδιά της ήταν συνδικαιούχοι στο λογαριασμό της μητέρας της Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Νέες απαντήσεις για την υπόθεση με την ανάληψη ποσού από τραπεζικό λογαριασμό από τη μητέρα της, πριν από τα capital controls έδωσε η Νάντια Βαλαβάνη σε συνέντευξη της στο ΜΕΓΚΑ.

Η πρώην υπουργός υποστήριξε  ότι το ακριβές ποσό ήταν 100.000 ευρώ και όχι 200.000 ευρώ, και διέψευσε κατηγορηματικά ότι πήρε τηλέφωνο η ίδια στο υποκατάστημα.

Η κ. Βαλαβάνη είπε επίσης ότι η ανάληψη δεν έγινε την Πέμπτη 25/6, λίγο πριν από τα capital controls δηλαδή,  αλλά στις 18/6 σε μια περίοδο που «πηγαίναμε για συμφωνία».

Ακόμη ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε συνεννόηση με τη μητέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός». Όπως είπε ποτέ η ίδια δεν μίλησε με  διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ηράκλειο.

Επισήμανε επίσης ότι λόγω του φόβου ότι θα χάσει τα χρήματά της, η μητέρα της σηκώνει συχνά χρήματα από τους λογαριασμούς της.

Για πρώτη φορά πάντως έκανε γνωστό ότι στο λογαριασμό της μητέρας της είναι συνδικαιούχοι τα δύο παιδιά της όπως και ένα παιδί της αδελφή της.

«Ουδέποτε ανακατεύτηκα με τη διαχείριση των χρημάτων της μάνας μου» τόνισε και πρόσθεσε ότι η μητέρα της έχει λογιστή που κάνει όλες τις κινήσεις, ενώ πηγαίνει και στο γκισέ όπως όλοι οι συνταξιούχοι.

Είπε ακόμη  ότι η μητέρα της αν και ηλικιωμένη «τα έχει 400» και ήταν εκείνη που έσπαγε καταθέσεις και κινούσε λογαριασμούς χωρίς την δική της συμμετοχή.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ΜΙΛΗΣΕ ΚΛΑΙΣ ΟΧΙ ΔΕ ΛΕΣΟΛΟ ΓΥΡΝΑΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΥΠΟΜΟΝΗ ΑΧ ΠΩΣ ΠΟΝΕΙΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΑΠΟΥΝΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝΕΙΤΕ ΣΟΦΟΣ ΕΙΤΕ ΜΩΡΟΣΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΕΙ κατι να δει...απ την ψυχη ως την ψυχη.... ποια ψυχη ρε Χατζιδακι αυτες αλλα καταλαβανκαι μας ειπαν αλλα....αυτες αλλα καταλαβαν