Για κάποιους είναι κι αυτό "βόμβα": "Διαζύγιο" του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1

Για κάποιους είναι κι αυτό "βόμβα": "Διαζύγιο" του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 Facebook Twitter
2

Νέα τηλεοπτική «βόμβα» και πάλι από Μαρούσι και από τον Αντ1 «έσκασε» πριν από λίγο αφού ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" του έως τώρα διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιου με το κανάλι.

Η ανακοίνωση του Αντ1 αναφέρει:
"Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.


Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης.


Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.
Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ως άνεργος, μπορεί πλέον να αναζητήσει εργασία στην υπηρεσία καθαριότητας κάποιου δήμου. Μετά από τόσο τηλεοπτικό σκουπιδαριό, γνωρίζει πλέον καλά το αντικείμενο. Τουλάχιστον στα απορριματοφόρα οχήματα του δήμου, θα είναι απείρως πιο χρήσιμος για την κοινωνία.
''Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης''...Reality-trash Big Brother/The Wall(Un)talent shows Fame Story/Dancing With StarsΕμετικά παιχνίδια βλέπε Η Στιγμή Της Αλήθειας''Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα''Μικρούτσικος/Μενεγάκη/Μανωλίδου και το κακό συναπάντημα...ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ:-)