3 λόγοι που ο Παύλος Χαίκάλης είναι το χειρότερο είδος faux αντιμνημονιακού

3 λόγοι που ο Παύλος Χαίκάλης είναι το χειρότερο είδος faux αντιμνημονιακού Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
8

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι χαρακτηριστικό δείγμα faux αντιμνημονιακού. Πρώτος στον τσαμπουκά, πρώτος στους χαρακτηρισμούς, στο βρίσιμο, στην ταπείνωση του εχθρού στις υπερβολές. Πρώτος στις χοντράδες (ο φαλλός που περίμενε τη Μέρκελ), στη συνομωσιολόγια, στις μπερδεμένες κατηγορίες -προσπάθεια δωροδοκίας του, εμπλοκή Λαζόπουλου κλπ.

Είναι ήρωας τρομερός στα λόγια -έχοντας φυσικά λεφτά απ' τη δουλειά του ως ηθοποιός, αλλά και επιπλέον 8 χιλιάρικα ευρώ απ' τη Βουλή μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.

Είναι έξω καρδιά, και ένας από μας, τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, κράζει τους μνημονιακούς και ζητά τη δολοφονία τους από τρομοκρατική οργάνωση. 

3 λόγοι που ο Παύλος Χαίκάλης είναι το χειρότερο είδος faux αντιμνημονιακού Facebook Twitter
Τουίτ που διέγραψε μόνον μετά την υπουργοποίησή του , τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευσή του.

Μέχρι πού; 

Μέχρι που του τάζει ο Τσίπρας την υπουργοποίησή του για να ψηφίσει το νέο μνημόνιο. Και ο Παύλος Χαϊκάλης, κλασικό παράδειγμα faux αντιμνημονιακού, φέρεται ανταλάσσει την ψήφο του -ψήφο που δεν αντάλλασε για την υποτιθέμενη δωροδοκία εκατομμυρίων για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας- για να γίνει υφυπουργός. 

Σε υστερόγραφο ανακοίνωσης του Ποταμιού, διαβάζουμε: «Και βέβαια είναι άδικο που ο κ.Τσίπρας έκανε υφυπουργό μόνο τον κ.Χαϊκάλη και όχι και την κυρία Ξουλίδου, όπως υποσχέθηκαν οι συνεργάτες του το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να τους πείσουν να επιστρέψουν στην ολομέλεια και να δώσουν εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό. Δεκάδες βουλευτές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού συμπαραστέκονται σιωπηλά τούτες τις ώρες στην αδικηθείσα κυρία Ξουλίδου».

Κανένας, ούτε καν ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης, δεν διέψευσε το παραπάνω περιστατικό. Παραδέχτηκε έτσι ότι του έταξαν υπουργοποίηση για να ψηφίσει κάτι που αλλιώς δεν θα ψήφιζε. 

Και τότε, ξεχνάει και την 17 Νοέμβρη που έπρεπε να καθαρίσει τους πουλημένους, ξεχνάει τον φαλλό που θα έδινε στη Μέρκελ, το πώς χαρακτήριζε κάθε έναν που ψήφιζε μνημόνια (Γερμανοτσολιά, προσκυνημένο, Προδότη!) και λέει δυνατά κι ελληνικά:

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Μα απορώ πώς τόσο καιρό είχαν αφήσεις αναξιοποίητο ένα τέτοιο στέλεχος της κυβέρνησης! Χρειάζονταν τόσοι μήνες για να γίνει επιτέλους ένας αξιόλογος άνθρωπος υφυπουργός; Ντροπή!(Ναι, μόνο με ειρωνεία αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση, αλλιώς θα το κάψουμε τελείως!)
Οι λόγοι που υπουργοποιήθηκε ο Χαϊκάλης είναι σαφέστατη διαπλοκή μεταξύ Τσίπρα και Καμμενου. Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν (και συνειδητά και ασυνείδητα)τη χώρα και οι μόνιμα εξαπατημενοι και αφελείς έλληνες εξακολουθούν να τους πιστεύουν. Αναρωτιέμαι: πόση ακόμα ταπείνωση, πόση εθνική ξεφτιλα χρειάζεται για να πάρουν χαμπαρι?Δεν είναι επικίνδυνοι οι πολιτικοί μας. Επικίνδυνοι και αυτό καταστροφικοί είμαστε εμείς που τους εμπιστευόμαστε!
@scotto1.Θα ηθελες να μας εξηγησεις πως εννοεις την "διαπλοκη"μεταξυ κυβερνητικων εταιρων ; Διοτι με την καλη εννοια του ορου(..τελος παντων),ειναι αυτονοητη, αφου εχουν κοινα συμφεροντα.Με την κακη δεν εχει νοημα,αφου η συνεργασια ειναι δημοσια και οχι κρυφη.2.Συνειδητα ΚΑΙ ασυνειδητα ; Τα ιδια ατομα ; Μπορεις να μας εξηγησεις πως γινεται αυτο αφου το ενα αποκλειει το αλλο ;3.Με το συμπερασμα σου συμφωνω σχεδον απολυτα.Με την αλλαγη,βεβαια, μιας λεξεως.Οχι "επικινδυνοι"."Αφελεις"ειμαστε.Και μη επαρκως πεπαιδευμενοι ,ωστε να μπορουμε να αναγννωριζουμε οχι μονον τους ψευτες και τους δολιους,αλλα και τους φανατικους ,οταν αυτοι "βγαινουν μπροστα μας".
Έχουμε γεμίσει ήρωες αντιμνημονιακούς της φακής. Οι μόνοι ήρωες σ' αυτό το τόπο είναι όσοι εξακολουθούν να ζουν και να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Γι αυτούς δε νοιάζεται κανένας απολύτως.
Δεν διαφωνω καθολου .Αλλα ενας "ηρωας" που ετυχε να γνωρισεω εγω ηταν δημοσιος υπαλληλος.Ηταν ενας απολυτα εντιμος,ηθικος και ικανοτατος στην δουλεια του εφοριακος.Και μαλιστα "ελεγκτης". Αντεξε τον αμειλικτο πολεμο τρια χρονια.Και παραιτηθηκε για να μην τον βαλουν αυτον φυλακη-τον απειλουσαν καθημερινα διοτι "χαλαγε την πιατσα"-,αφου οι "αλλοι",οι "κομματικοι κομμαντος",δεν υπηρχε κανεις τροπος να "μπουν μεσα".Αυτο εγινε πριν καμμια εικοσιπενταρια χρονια.Ο ανθρωπος-που ειχε και δυο πανεπιστημιακα πτυχια- εφυγε μεταναστης,προκοψε εκει που πηγε, και σπανια ερχεταιι στην Ελλαδα ακομη και για διακοπες.Απλα οταν μιλαει για πατριδα του δακρυζει.
Συμφωνώ γενικώς, απλώς θα προσέθετα στους ήρωες, όσοι είναι άνεργοι (από τον σκοτωμένο ιδιωτικό τομέα εννοείται) και εξακολουθούν να ζούν, σ΄αυτόν τον παραλογισμό που λέγεται ελληνικό μπουρδέ εεε κράτος ήθελα να πώ.