Βόμβα και από τον Καμμένο - Λέει όχι στη συμφωνία

Βόμβα και από τον Καμμένο - Λέει όχι στη συμφωνία Facebook Twitter
SOOC
9

"Η κίνηση των εταίρων αποτελεί πραξικόπημα" δήλωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος ο οποίος όμως τόνισε πως από χθες αλλάξαν πολλά. Στη συνέχεια ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν να πουν ναι σε μια τέτοια συμφωνία αλλά πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να προχωράει μαζί με τον πρωθυπουργό. Ο κος Καμμένος μίλησε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

"Ο Αλέξης Τσίπρας για να αποφύγει αυτή την κατάσταση έφτασε στο σημείο να αποδεχτεί μια συμφωνία. Μια συμφωνία που δεν είναι κοντά στις αρχές μας και φέρνει νέα δεδομένα "πρόσθεσε και είπε πως: "Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Στην κοινοβουλευτική δημοκρατία υπάρχουν διαδικασίες τις οποίες εμείς σεβόμαστε. Αύριο θα κάνουμε ΚΟ και θα λειτουργήσουν και τα όργανα του κινήματος."

Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν αποχωρεί από την συγκυβέρνηση και αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
εχει προσθεθει τοσο γερα στην καρεκλα του με τοσες αναταραξεις που γινονται φοβαται το παιδι μην πεσει και τοτε δεν προκειται να ξανασηκωθει ποτε,ποσο γελοιος ο τυπος.
Ασχέτως του γιατί θα καταψηφίσει. Ασχέτως της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και του ποια νομίζει ο καθείς ότι είναι λιγότερο χειρότερη από δύο πολύ κακές επιλογές. Ασχέτως του αν προκαλεί στους περισσότερους από μας -ελπίζω- μια κάποια επιθυμία να του τσιμπήσουμε τα μαγουλάκια και μετά να τον ταράξουμε στις σφαλιάρες, ειδικά ο Καμμένος πρέπει να συνεχίσει να σηκώνει με καμάρι την αντιμνημονιακή σημαία, όπως και δήποτε. Θα έπρεπε να τον παρακαλάει ο Τσίπρας ο ίδιος να ψηφίσει "όχι".
Κι εσείς κι ο κ. Λαφαζάνης, είτε στηρίξτε την κυβέρνηση, είτε αποχωρήστε. Δεν μπορείτε να κρατάτε υπουργεία σε μια κυβέρνηση που δεν στηρίζετε, λίγο υποκριτικό είναι αυτό. Δεν θα με εξέπληττε φυσικά.
Δλδ θέλει να παραμείνει συγκυβέρνηση, αφήνοντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να βγάλουν το φύδι από την τρύπα, υπερψηφίζοντας τα σκληρά μέτρα - και στηρίζοντας έτσι στ'αλήθεια την κυβέρνηση;Και την πίτα ολόκληρη, και το γαϊδούρι χορτάτο!