ΓΚΑΛΟΠ: Πώς κρίνετε τις πρόσφατες κινήσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου; Άλλαξε η γνώμη σας γι' αυτήν;

ΓΚΑΛΟΠ: Πώς κρίνετε τις πρόσφατες κινήσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου; Άλλαξε η γνώμη σας γι' αυτήν; Facebook Twitter
Η κα Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στη Βουλή τη βραδιά της ψηφοφορίας. Φωτ. Menelaos Myrillas / SOOC
9

Μπορείτε να ψηφίσετε στα παρακάτω ερωτήματα, και να δείτε πώς διαμορφώνονται (μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα).
Επιπλέον μπορείτε εάν θέλετε να γράψετε τη γνώμη σας στα σχόλια.

.

.

.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
To είπα και σε άλλο σχόλιο μου και θα το ξαναπώ. Όλη αυτή η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ίσως οδηγήσει και σ' ένα θετικό. Στο να απαλλαγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεπώς και εμείς από διαταραγμένες προσωπικότητες και αφόρητα στενόμυαλους.
αλλον ρολο της εδωσε ο τσιπρας αλλον επελεξε η Ζωη αυτον της κυριουλας που συνεχεια μαλωνει και καυγαδιζει με οποιον δεν παει με τα νερα της, ειναι για λυπηση
Θεωρω οτι στις συγκεκριμενες περιστασεις οι προσωπικες η κομματικες ιδεολογιες πρεπει να μπουν στην ακρη για ενα διαστημα προς χαριν εθνικης συνεννοησης μεχρι να βγει η χωρα απο αυτη την φαση εκτακτου αναγκης, μετα ας φαγωθουν οσο θελουν και ας τραβηξει ο καθενας το δρομο του.Επισης χαρηκα στην αρχη με την Κωνσταντοπουλου οταν τους εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και εβαλε ταξη στην βουλη αλλα σαν Προεδρος της Βουλης εισαι προεδρος ολων των βουλευτων και οχι μονο του κομματος σου, που σημαινει οτι δεν μπορεις να εισαι τοσο εριστικος απεναντι στα υπολοιπα κομματα της βουλης. Σκληρη σταση μεν ουδετεροτητα δε και η Κωνσταντοπουλου δεν εκλπηρωνει αυτο το κομματι του θεσμικου της ρολου οταν πιανει καυγαδες με βουλευτες και ειρωνευεται
Πλέον η Κωνσταντοπούλου το πήγε ένα βήμα παραπέρα και είναι πρόεδρος τους εαυτού της. Αν κάνει δικό της κόμμα όπως ακουγόταν/ται δεν θα μου φανεί παράξενο. Νομίζω έρχεται κόμμα δραχμής χωρίς περιστροφές.
Υπάρχουν κόμματα δραχμής. ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν χρειαζόμαστε κι άλλο. Ας προσχωρήσει σε ένα απο αυτά. Ξέρουμε και ποιο της ταιριάζει.
Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο για την Προεδρία της Βουλής, στην οποία απαιτείται κάποιος άνθρωπος φύσει συναινετικός και με συναίσθηση του ύψιστου θεσμικού του ρόλου. Από εκεί και πέρα, εγώ θεωρώ ότι αν μη τι άλλο η στάση της κ. Κωνσταντοπούλου υποδηλώνει μία συνέπεια (ασχέτως εάν διαφωνώ στην ουσία της): ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε στην εξουσία από ένα κόμμα του 4% λέγοντας ότι θα υπογράψει μνημόνιο, αλλά ότι θα το έσκιζε την επομένη. Πάντως, θα περίμενα επίσης από την κ. Κωνσταντοπούλου να υποβάλει συγχρόνως την παραίτησή της, όχι απλά από ΠτΒ αλλά και από απλός βουλευτής.Τέλος, αν και άσχετο, η Κυβέρνηση η οποία επιζητά την συναίνεση της αντιπολίτευσης ουσιαστικά εκλιπαρώντας (χωρίς την αντιπολίτευση δεν θα μπορούσε να κουνηθεί τώρα) θα έπρεπε ήδη να έχει προβεί σε δύο απλές κινήσεις:α) Να ''διαλύσει'' την Επιτροπή για τον έλεγχο των Μνημονίων, είναι αστειότητα και μόνο να επαιτεί για Μνημόνια και να καλεί για ''ανάκριση'' κόσμο ως Μνημονιακό.β) Να ''διαλύσει'' την Επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους, γινόμαστε τελείως φαιδροί με την ύπαρξή της και μόνο....