Τhe best of Yanis

Τhe best of Yanis Facebook Twitter
6

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Πέρα από τα λάθη απειρίας πάνω στα οποία κρέμοντε όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι και λοιποί haters, Ο Βαρουφάκης ήταν ο μόνος υπουργός οικονομικών που ήξερε τι έλεγε και παρέμεινε σταθερός σε αυτά που υποσχέθηκε.Ελπίζω το μέλλον να είναι αυτό που φαντάστηκε.
Ήξερε τι έλεγε, ναι. Σε 48 ώρες θα έχουμε συμφωνία. Μετά το δημοψήφισμα έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους θεσμούς αλλά δεν σας τις λέω. Η συμφωνία βρίσκεται κάπου μέσα στο υπουργείο αλλά δεν σας λέω πού. Capital controls? Ποιος είπε τέτοιο πράγμα? Οι τράπεζες δεν θα κλείσουν, το εγγυώμαι εγώ. Οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη, πιστέψτε με. Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία, δεν μιλάμε για κλειστές τράπεζες. Δεν τράβηξα λεφτά από το ΑΤΜ, that's inappropriate. Ναι, έκλεισαν οι τράπεζες αλλά δεν φταίμε εμείς, το Γιούρογκρουπ φταίει.Δεν σας λέω ανακρίβειες, χρησιμοποιώ τη δημιουργική ασάφεια. Θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή στα νησιά. Θα βάλουμε μεταμφιεσμένους τουρίστες να κάνουν τους πελάτες. Οι ξένοι φταίνε για όλα. Τελικά το σανό είναι τοξικό, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Άσε μας ρε φίλε που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις από πολιτική και πόσο σημασία έχουν οι δηλώσεις (αληθινές ή ψεύτικες) στις διαπραγματεύσεις. Αλήθεια, έχεις παρόμοια λίστα από είπα-ξείπα των δανειστών ή μόνο ο Βαρουφάκης σου κάθεται στο λαιμό;Στα λόγια μου έρχεσαι όμως, ακόμα κι έτσι. Ένας οικονομολόγος παγκοσμίας φήμης και οι haters αρπάζουν κάθε αφελές λάθος γιατί δεν έχουν μισό επιχείρημα να χτυπήσουν την οικονομική του ανάλυση που είναι στην ουσία ο λόγος που βρέθηκε στο πόστο του.