Διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
26

Με διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται σήμερα η κόντρα σταθμού και κυβέρνησης. Πριν από λίγο η παρουσιάστρια του σταθμού Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε πως απόψε δεν θα υπάρχει κανείς εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλατό μια και ο ΣΥΡΙΖΑ τους κοινοποίησε πως κανείς από την παράταξη δεν θα παρευρεθεί στο στούντιο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:


Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του "ΝΑΙ", ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα.

Την ίδια στάση θα κρατήσουν και οι ΑΝ.ΕΛ σύμφωνα με τα tweets του Πάνου Καμμένου:

Δείτε αποτελέσματα, ειδήσεις και εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
φανταζομαι το εμπαργκο ειναι μεσα στα πλαισια της δημοκρατικης λειτουργιας του κρατους !!!! θα συμβει το ιδιο και στην Αυγη και το Κοκκινο??? Α ρε Ελλαδα λικνο της Δημοκρατιας και της ελευθερης διακινησης ιδεων !!!!!!
Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα στον ΣΚΑΙ. Απαράδεκτο κανάλι που παραπληροφορεί συνεχώς σε σημείο που καταντά Επικίνδυνο για τη Χώρα ! πρέπει να του αφερεθεί η άδεια το συντομότερο δυνατόν.
Κάτι παραπάνω πρέπει να γίνει. Όχι μόνο στον ΣΚΑΙ αλλά και στο μέγκα και παντού! Το ΕΣΡ να επέμβει. Το τι έγινε αυτή τη βδομάδα ξεπέρασε τα όρια του αισχρού. Εγώ έβλεπα τετάρτη πρωί και πάγωσα απ'αυτά που έβλεπα! Έβγαινες στο δρόμο και όλα ήταν ήρεμα, έβλεπες τηλεόραση και νόμιζες πως γίνεται πόλεμος. Αίσχος!
Να κλείσουν όλα τα ιδιωτικά και οι πολίτες να παρακολουθούν μόνο τα κρατικά. Κι αντί για μηχανάκια της AGB (που ούτως ή άλλως δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος) να έχουν "χειροκροτόμετρα": Όποτε βγαίνεικάποιος του Σύριζα να βαθμολογούν ένταση και αριθμό χειροκροτημάτων. Αυτός με τα λιγότερα, θα υφίσταται υποχρεωτική παρακολούθηση πολύωρου DVD με αποσπάσματα ομιλιών της Κυρίας της Βουλής. Αυτός με τα περισσότερα θα κερδίζει δωρεάν το νέο βιβλίο που ετοιμάζει ο Φον Βαρουφάκης.
Εμένα ο ΣΚΑΙ μ αρέσει. Όποτε το παρατραβάει το κρίνω ανάλογα. Μερικές φορές γυρίζω και στην ΕΡΤ, αλλά εκεί θυμώνω γιατί πληρώνω εγώ τους παπαγάλους. Τις προάλλες, αμέσως πριν το κλείδωμα των τραπεζών ένας σοβαροφανής εξηγούσε και ο παρουσιαστής συμφωνούσε φυσικά, οτι τα λεφτά από τις τράπεζες δεν τα τραβούσαν οι μικροί καταθέτες, αυτοί δεν πήγαιναν καθόλου στα ΑΤΜ, είχαν εμπιστοσύνηΌσο για εμπάργκο και μπούρδες, οι πολιτικοί έχουν ανάγκη τα κανάλια όχι το αντίθετο
Αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ, δεν ήταν απλά προπαγάνδα, ήταν ανήθικο. Ok, είσαι ιδιωτικός σταθμός, αλλά δεν νοείται να επηρεάζεις με αυτό τον τρόπο τον κόσμο, οφείλεις να ενημερώνεις και τις δύο πλευρές - υπάρχουν πάντα και οι αναποφάσιστοι.Δεν γίνεται να είσαι σοβαρός σταθμός, να μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας (την Παρασκευή) και εσύ να κουτσομπολεύεις με ατάκες τύπου "τί ωραία η συγκέντρωση εδώ στο Καλλιμάρμαρο" και "κόσμος φεύγει από το Σύνταγμα να έρθει εδώ", πράγμα που ΔΕΝ συνέβη.ξεπέρασαν κάθε όριο νομιμότητας και κακώς η κυβέρνηση δεν αντέδρασε πιο δυναμικά.
Αυτά ακριβώς προστατεύει η λεγόμενη δημοσιογραφική δεοντολογία.. οπόυ όπως και άλλες έννοιες έχουμε κατάφωρα αποδομήσει και ορίστε τα αποτελέσματα... Τα έλαμωρετώρα για συνθήκες που για κάποιο λόγο δημιουργήθηκαν, θα γυρίσει τώρα το ξέπλυμα του καναλιού και θα σου πει.. "ελευθεροτυπία κυριοι!, δεν έχω γνώμη? τι και αν είμαι δημοσιογράφος? έχω γνώμη και θα την πώ.." Είναι σαν τους γιατρούς διαιτολόγους που κάνουν εκπομπές και μετά διαφημίζουν το τάδε προϊόν τίγκα στη χημεία.. ξεπέρασαν κάθε όριο νομιμότητας αλλα εαν η κυβέρνηση αντιδρούσε πιο δυναμικά θα έπεφταν να την φάνε..Απο την άλλη το κανάλι το ξέρει οτι θα φάει πρόστιμο αλλα το είχε υπολογίσει απο την αρχή οτι αξίζει ο κόπος για μερικά ψηφαλάκια παραπάνω. υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.
Δεν είναι αυτό το ζήτημα εξυπνοπούλι μου, αν δεν θέλεις δεν βλέπεις. Είναι ζήτημα νομιμότητας, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν μερικοί?
Εγω παρολαυτα θα δω Σκαι σημερα. Εκτος το οτι ειναι διασκεδαστικο... νιωθω καλα οταν το βλεπω,ανεβαινω! Πως λεγεται αυτο στην ψυχολογια που καποιος ανεβαινει οταν πεφτει ο αλλος; Ε...αυτο παθαινω!
Ο ΣΚΑΙ είναι ιδιωτικός σταθμός και μπορεί να λέει ότι θέλει μιας και εγώ θα είμαι αυτός που θα αξιολογήσει αυτά που προβάλει. Την ΕΡΤ που πληρώνω γιατί είμαι υποχρεωμένος να την ανέχομαι ως μέσο προπαγάνδας?
Η δύναμη είναι στα χέρια σου και λέγεται τηλεκοντρόλ.Ανεξάρτητα από αυτό όμως, το ΣΚΑΙ προπαγάνδισε με τρόπο αισχρό και θα έπρεπε να υπάρξουν συνέπειες, προσβάλλουν αν μη τί άλλο τη νοημοσύνη μας.
Έχει δημόσια συχνότητα και υπάρχει κώδικας δεοντολογίας και ΕΣΡ. Στην ΕΡΤ από την άλλη είδα ίσο καταμερισμό του χρόνου προς τους ΝΑΙ και τους ΟΧΙ. Δηλαδή να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Ή να μη μιλάμε καθόλου.
Κανονικά πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Απαγορεύεται δια νόμου η οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δημοσκοπήσεις δύο ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών και αυτό έως εχθές το τηρούσαν τα ΜΜΕ. Προφανώς οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αδιαφορούν για αυτά με την πράξη τους και την στάση τους.
Τους εισαγγελεις και το νόμο φαίνεται να τον έχουν έτοιμο στο τσεπακι τους οι πολιτευτες και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ όταν έχει να κάνει με δημοσιογραφους που δεν χωνευουν. Όταν πρόκειται για καμιά παράνομη κατάληψη και καταστροφή δημοσίου χώρου από την άλλη , εκεί δεν πολυιδρωνει το αυτί τους
Και ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ της καταστροφής δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας; Ή ότι είμαι πολιτευτής και οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ; Ισονομία για όλους θέλω, αυτό μόνο.
και βεβαια αδιαφορουν.. αφου τοσα χρονια ετσι τους εμαθαν οι προηγ. πολιτικοι: να κανουν οτι θελουν χωρις επιπτωσεις! οποτε τωρα που τους παιρνουν το ''παιχνιδι'' αντιδρουν σαν 5χρονα! ακου λεει δε θα καλεσουν κανεναν.. στ'@@@ τους ξερετε! κριμα ρε σκαι και ειχες αρχισει μια χαρα καναλι παλιοτερα, εγινες το χειροτερο!
w.W.w Πως φαινεται ο Δημοκρατης ο ανθρωπος! Αλλα και το Σκαι με μετρο! Προσοχη στην δοσολογια! Λιγο πρωι,λιγο βραδυ,περισσοτερο στις ειδησεις των οχτω και να αποφευγεται τα προγραμματα Σαββατο βραδυ γιατι ειναι αναπαρασταση,το τονιζω "οι γυναικες δολοφονοι" ειναι ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! Προσοχη! Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη! Κατα τ' αλλα συνδιαζουμε την δοσολογια με καλη και πλουσια διατροφη,κρυα μπανια στην θαλασσα,λασπολουτρα και γινεσαι...κουτι! Αμα θες...λες και διαφημισεις!