Διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
26

Με διήμερο εμπάργκο στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται σήμερα η κόντρα σταθμού και κυβέρνησης. Πριν από λίγο η παρουσιάστρια του σταθμού Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε πως απόψε δεν θα υπάρχει κανείς εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλατό μια και ο ΣΥΡΙΖΑ τους κοινοποίησε πως κανείς από την παράταξη δεν θα παρευρεθεί στο στούντιο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:


Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του "ΝΑΙ", ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα.

Την ίδια στάση θα κρατήσουν και οι ΑΝ.ΕΛ σύμφωνα με τα tweets του Πάνου Καμμένου:

Δείτε αποτελέσματα, ειδήσεις και εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM