Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ: Αν ήμουν Έλληνας, θα ψήφιζα χωρίς δισταγμό "ναι" στο δημοψήφισμα

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ: Αν ήμουν Έλληνας, θα ψήφιζα χωρίς δισταγμό "ναι" στο δημοψήφισμα Facebook Twitter
5

Αν ήμουν Έλληνας, θα ψήφιζα χωρίς δισταγμό "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Όχι επειδή βρίσκω καλή τη συμφωνία, αλλά επειδή μόνο με το "ναι" μπορεί να ξεμπλοκάρει η κατάσταση και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος, δηλώνει ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ σε αποκλειστική του συνέντευξη στα ΝΕΑ που θα δημοσιευτεί το Σάββατο.


«Με άλλα λόγια, το "ναι" θα αναγκάσει τους Ευρωπαίους να διαπραγματευτούν για την απομείωση του χρέους. Με το "όχι", αντίθετα, όλες οι πόρτες θα κλείσουν», αναφέρει ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων. Ο θρυλικός ηγέτης του Μάη του '68 μιλάει ακόμη για τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» τη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εξηγεί γιατί θα είναι καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Ο κ. Φλωρίδης οφείλει να παραιτηθεί σήμερα. Kι αν δεν το κάνει, ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να τον αποπέμψει»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. σχολίασε τη σημερινή απόφαση για την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και αποκατέστησε την αξιοπιστία της στις αγορές»

Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ. για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια