Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Λίγο νωρίτερα, είχαν αποχωρήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 15:00, είχε παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου ακόμα και μετά την αποχώρηση των δύο υπουργών.

«Το επιδιώκουμε», απάντησε ο Γ. Σταθάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, στο ερώτημα δημοσιογράφων εάν εκτιμά η κυβέρνηση ότι θα υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα.

Σημειώνεται πως στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας με τα κυβερνητικά στελέχη στο Μ. Μαξίμου, βρέθηκε η τακτική της κυβέρνησης ενόψει του Εurogroup και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της ευρωζώνης τη Δευτέρα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι τύποι. Οι μισοί λένε θέλουμε συμφωνία, οι άλλοι μισοί έχουν ζωστεί τα εκρηκτικά. Εγώ πιστεύω οτι κανένας τους δεν θέλει συμφωνία και απλώς προσπαθούνε να φορτώσουν την κατάρρευση στους κακούς ξένους, καθώς τα ελικόπτερα έχουν ξεμείνει απο ανταλλακτικά και θα δυσκολευτούν να απογειωθούν απ'το Σύνταγμα για Βενεζουέλα.