Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου

Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
19

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, η οποία είχε καλεστεί μέσω διαδικτύου. Στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στην οποία οι πολίτες επιφύλασσαν θερμή υποδοχή. Την κα Κωνσταντοπούλου η οποία βγήκε από τη Βουλή και κατευθύνθηκε προς την πλατεία αντελήφθησαν οι πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να τη χαιρετίσουν, την αγκάλιασαν και τη φιλούσαν.

Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
Μαζί με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα η Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC

Η κα Κωνσταντοπούλου συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Για όσους έχουν ενδοιασμούς γιατί πρέπει να πάνε αύριο, ελπίζω να σας έφυγαν. Τύποι σαν την Κωνσταντοπούλου μας κυβερνούν, γι αυτό πρέπει να τους ρίξουμε και γρήγορα.
Ο Σύριζα σε σχέση με την Ευρώπη μου θυμίζει ένα ζευγάρι παντρεμενο που ενώ δεν γουστάρει ο ένας τον άλλο αυτός επιμένει αντί να πάρει ένα διαζύγιο να θέλει να αλλάξει τον άλλο. Δεν θέλουμε την Ευρώπη, θέλουμε μόνο τα ευρώ της. Το να φωνάζουμε έξω από τη Βουλή σε τι ωφελεί ακριβώς; Το πράγμα είναι απλό. Θες ευρώ κάνεις αυτά που σου λένε, δεν θες υποταγή και μέτρα φεύγεις κόβεις δραχμές και κάνεις την πολιτική που έχεις φανταστεί. Και για να γυρίσω στο παράδειγμα του διαζυγίου αν δεν γουστάρεις τη γυναίκα σου ή τον άντρα σου χωριζεις και βρίσκεις κάποιους άλλους που την βρίσκεις μαζί τους.
Ζούμε μεγάλες στιγμές... Φοβάμαι ότι οι επόμενοι που θα ''ανακριθούν'' στο μέλλον σε κάποια Επιτροπή της Βουλής εκτός από το τι έκαναν το βράδυ του ''μαύρου'' της Ε.Ρ.Τ. θα ερωτώνται και πού ήταν το βράδυ της 17ης Ιουνίου όταν υπήρχε συλλαλητήριο όπου παρευρίσκονταν η κ. Πρόεδρος της Βουλής...
Ουουουουουου εχουμε επευφημησει εμεις,με αλλαλαγμους κιολας, κοσμο κ κοσμακη!!! Να ξεχασουμε τον ΓΑΠ? Τον Ακη μηπως? Τον Κωστακη? Τον Παπαδοπουλο δε?... μιλιουνια!!!! Στη στραβη ομως....ε ρε γιαουρτια που πεφτουν!!! Υπομονη...τα καλυτερα επονται!!!
Εμετός !!! ,"αυθόρμητη" διαδήλωση όπως Β. Κορέα και Βενεζουέλα. Ο σύντροφος Μαδούρο με τους καθεστωτικούς που διαδήλωναν μαζί του ενάντια στους "εχθρούς της επανάστασης " την στιγμή που οι πολίτες έκαναν ουρές για 1 κωλόχαρτο στα σούπερ μάρκετ.
καθε συγκέντρωση εχει τα δωρακια της! η σημερινη ειχε σανό & Ζωή! Συμφωνα δε με όσα λενε πολλά στελεχη της αγαπημενης μας κυβερνησης... ο Λαπαβίτσας μιλαει ανοιχτα για δελτιο στα τρόφιμα, κατι σαν Σοβιετία δηλαδη και εκει αν δεν το ξεεις ειχε δελτιο και στα κωλοχαρτα... η Βούλτεψη εχει και μια πιθανότητα να βγει αληθινή.Ο Αλέξης όμως με τίποτα! το μνημόνιο οχι μονο δεν καταργείται αλλα ειναι εδω και ερχεται και νεο χειροτερο!
ελπίζω να μην είσαστε και πάλι ομοιόμορφα ντυμένοι σαν εθνοφυλακή (όπως οι μεγάλοι συνδικαλισταράδες της Ελληνικός Χρυσός που λάτρεψε ξαφνικά ο Μπουμούκος...)
σαγιοναρα,βερμουδα οπως οταν ημουν στην Κουβα, εθελοντικη εργασια με τον ελληνοκουβανικο...Οι εργατες και στην Κουβα ειναι ομοιομορφα ντυμενοι...Εσυ τοσο αριστερος πως και δεν το ξερεις?
σαγιονάρα και βερμούδα είναι το ελάχιστο και φτηνότερο που είχαν οι κουβανοί εργάτες - καμμία σύγκριση με τα κιμπάρικα γιλέκα, τα κολαριστά καπελάκια, τα καλλιγραφημένα πανό και τα χλιδάτα λεωφορεία που χορήγησαν πλουσιοπάροχα οι διαφημιστές των δικών μας. (αυτό πάλι, που για να δώστε αξιοπιστία στους ισχυρισμούς σας, το παίζετε όλοι πρώην αριστεροί που είδαν το φιλελεύθερο φως στον θατσερόδρομο προς Εμαούς - με ξεπερνάει...)
Διαδήλωση υπέρ του εαυτού της έκανε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενω αύριο θα παραλάβει βραβείο για την συνολική προσφορά της στην πολιτική από την πρόεδρο της Βουλής.