Στοχεύοντας στις λεγόμενες "αναδυόμενες" αγορές αλλά και όσους απλά δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την τεχνολογία και τα εξελιγμένα smartphones με τις εκατοντάδες πολύπλοκες λειτουργίες, η Microsoft αποκάλυψε μόλις το νέο κινητό Nokia 105 του οποίου η τιμή είναι στα 20 δολάρια (προ φόρων).

 

Βασισμένο στην επιτυχία του προκατόχου του, του Nokia 105 που κυκλοφόρησε το 2013, το οποίο έφτασε στο peak του να πουλάει 100 τεμάχια το λεπτό, το ανανεωμένο Nokia 105, με την έγρωμη οθόνη 1,4 ιντσών, προσφέρει μια σειρά από βασικές λειτουργίες που το κάνουν ιδανικό ως βοηθητική συσκευή. Ιδίως λόγω του εντυπωσιακού χρόνου των 35 ημερών που μπορεί να αντέξει με μία μόνο φόρτιση, o οποίος πέφτει στις 15 ώρες συνεχούς χρήσης, της δυνατότητας υποστήριξης δύο καρτών SIM και της μεγάλης χωρητικότητας της μνήμης του, που χωράει έως 2000 ονόματα επαφών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα της συσκευής, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του, αλλά για μια πρώτη γεύση, παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο παρουσίασής του από την Microsoft: