Nokia 105: η Microsoft παρουσίασε το κινητό των 20 δολαρίων

Nokia 105: η Microsoft παρουσίασε το κινητό των 20 δολαρίων Facebook Twitter
4

Στοχεύοντας στις λεγόμενες "αναδυόμενες" αγορές αλλά και όσους απλά δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την τεχνολογία και τα εξελιγμένα smartphones με τις εκατοντάδες πολύπλοκες λειτουργίες, η Microsoft αποκάλυψε μόλις το νέο κινητό Nokia 105 του οποίου η τιμή είναι στα 20 δολάρια (προ φόρων).

Βασισμένο στην επιτυχία του προκατόχου του, του Nokia 105 που κυκλοφόρησε το 2013, το οποίο έφτασε στο peak του να πουλάει 100 τεμάχια το λεπτό, το ανανεωμένο Nokia 105, με την έγρωμη οθόνη 1,4 ιντσών, προσφέρει μια σειρά από βασικές λειτουργίες που το κάνουν ιδανικό ως βοηθητική συσκευή. Ιδίως λόγω του εντυπωσιακού χρόνου των 35 ημερών που μπορεί να αντέξει με μία μόνο φόρτιση, o οποίος πέφτει στις 15 ώρες συνεχούς χρήσης, της δυνατότητας υποστήριξης δύο καρτών SIM και της μεγάλης χωρητικότητας της μνήμης του, που χωράει έως 2000 ονόματα επαφών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα της συσκευής, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του, αλλά για μια πρώτη γεύση, παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο παρουσίασής του από την Microsoft:

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΗΡΑΝΣΗ

Τech & Science / Τρεις απολαυστικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη γήρανση του εγκεφάλου σας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος «ακμάζει» μέσα από διάφορες προκλήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα σκληρή δουλειά για να αποκομίσετε τα οφέλη για την υγεία - Ακολουθούν τρεις απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να προστατεύσετε τον εγκέφαλό σας καθώς μεγαλώνετε
THE LIFO TEAM
Cate Blanchett, George Clooney και Meryl Streep στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Τech & Science / Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μέριλ Στριπ στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Η Κέιτ Μπλάνσετ συνιδρύει το RSL Media, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θέλει να δώσει σε δημιουργούς και απλούς χρήστες έναν τρόπο να δηλώνουν αν επιτρέπουν ή απαγορεύουν τη χρήση της εικόνας, της φωνής και των έργων τους από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
παιδιά εγώ έχω ένα flip phone με 50 ευρώ που τα κανει ολα και μπαινει fb και σε mail και ειμαι μια χαρα. εχει σε ραδιοφωνο, σε αντίθεση με το iphone, 2 sim και ειναι απειρα cool να κλεινεις το καπακι στα μουτρα του αλλου. yolo.
Δεν το συζητώ! Προσπαθώντας να κάνουν τα smatrphones να φτιάχνουν και καφέ, ξέχασαν ότι κυρίως είναι τηλέφωνα. Πολλά τα παράπονα. Η καλύτερη λύση είναι ένα απλό κινητό των 20€ με τις μόνες έξτρα εφαρμογές που αξίζουν να είναι το ξυπνητήρι και ίσως ένα ραδιόφωνο. Και για όλα τα άλλα ένα tablet που και με την οθόνη που έχει είναι κανονικός υπολογιστής χωρίς τους συμβιβασμούς μεγέθους ενός smartphone.