Nokia 105: η Microsoft παρουσίασε το κινητό των 20 δολαρίων

Nokia 105: η Microsoft παρουσίασε το κινητό των 20 δολαρίων Facebook Twitter
4

Στοχεύοντας στις λεγόμενες "αναδυόμενες" αγορές αλλά και όσους απλά δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την τεχνολογία και τα εξελιγμένα smartphones με τις εκατοντάδες πολύπλοκες λειτουργίες, η Microsoft αποκάλυψε μόλις το νέο κινητό Nokia 105 του οποίου η τιμή είναι στα 20 δολάρια (προ φόρων).

Βασισμένο στην επιτυχία του προκατόχου του, του Nokia 105 που κυκλοφόρησε το 2013, το οποίο έφτασε στο peak του να πουλάει 100 τεμάχια το λεπτό, το ανανεωμένο Nokia 105, με την έγρωμη οθόνη 1,4 ιντσών, προσφέρει μια σειρά από βασικές λειτουργίες που το κάνουν ιδανικό ως βοηθητική συσκευή. Ιδίως λόγω του εντυπωσιακού χρόνου των 35 ημερών που μπορεί να αντέξει με μία μόνο φόρτιση, o οποίος πέφτει στις 15 ώρες συνεχούς χρήσης, της δυνατότητας υποστήριξης δύο καρτών SIM και της μεγάλης χωρητικότητας της μνήμης του, που χωράει έως 2000 ονόματα επαφών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα της συσκευής, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του, αλλά για μια πρώτη γεύση, παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο παρουσίασής του από την Microsoft:

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
παιδιά εγώ έχω ένα flip phone με 50 ευρώ που τα κανει ολα και μπαινει fb και σε mail και ειμαι μια χαρα. εχει σε ραδιοφωνο, σε αντίθεση με το iphone, 2 sim και ειναι απειρα cool να κλεινεις το καπακι στα μουτρα του αλλου. yolo.
Δεν το συζητώ! Προσπαθώντας να κάνουν τα smatrphones να φτιάχνουν και καφέ, ξέχασαν ότι κυρίως είναι τηλέφωνα. Πολλά τα παράπονα. Η καλύτερη λύση είναι ένα απλό κινητό των 20€ με τις μόνες έξτρα εφαρμογές που αξίζουν να είναι το ξυπνητήρι και ίσως ένα ραδιόφωνο. Και για όλα τα άλλα ένα tablet που και με την οθόνη που έχει είναι κανονικός υπολογιστής χωρίς τους συμβιβασμούς μεγέθους ενός smartphone.