Κομισιόν: Η μόνη προθεσμία για την Ελλάδα είναι το τέλος του Ιουνίου

Κομισιόν: Η μόνη προθεσμία για την Ελλάδα είναι το τέλος του Ιουνίου Facebook Twitter
5

Οι διαβουλεύσεις στο Brussels Group, μεταξύ των εκπροσώπων των ελληνικών αρχών και των Θεσμών συνεχίζονται, προκειμένου να συμφωνηθεί ένας αξιόπιστος κατάλογος μεταρρυθμίσεων, τόνισε σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.


Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, επανέλαβε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι δεν υπάρχει προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας και ότι η μόνη προθεσμία είναι το τέλος του Ιουνίου.


Ακόμα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη συναίνεση μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών για το τι πρέπει να γίνει και πού πρέπει να οδηγηθούν οι συνομιλίες, στο πλαίσιο του Brussels Group. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι θεσμοί εργάζονται «χέρι-χέρι» με το Brussels Group και έχουν πολύ καλή συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.


Τέλος, πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες, σε τεχνικό επίπεδο, ήταν εντατικές καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ όλα τα μέλη του Brussels Group ήταν σε συνεχή επαφή. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν, σύμφωνα με την ίδια.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πρόσκληση σε διάλογο, χωρίς ρητή καταδίκη ή αποδοχή της επικύρωσης

Η Ουάσινγκτον καλεί σε καλόπιστες διαπραγματεύσεις για τις θαλάσσιες διαφορές και συνδέει τη διευθέτησή τους με επενδύσεις και έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο
THE LIFO TEAM
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Πολιτική / Συγγνώμη Λαζαρίδη σε Γιαννακοπούλου: Ξέφυγα, γνωρίζει ότι τη σέβομαι και την τιμώ

«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε ανάρτησή της, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην οικογένειά της
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Πολιτική / Αντίδραση ΕΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Άκυρο και ανίσχυρο, παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα

Η ΕΕ εξέφρασε τη «βαθιά της θλίψη» για την επικύρωση του μνημονίου από το Κοινοβούλιο της Λιβύης - Επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών με Κύπρο και Αίγυπτο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Οχι..οχι..μην μας το κανετε αυτο! Δεν γινεται! Εμεις 6 Ιουνιου θα εχουμε πεθανει...ολα κι ολα! Μην πεζετε με την καταστροφη μας! Το εχω παρει αποφαση,δεν θα προλαβω να φαω σταφυλι φετος!
Προσωπικά νομίζω πως οι λεγόμενοι εταίροι με κάποιο τρόπο θα βοηθήσουν την κατάσταση για λίγο ακόμη και η κυβέρνηση Συριζανέλ όλως τυχαίως θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή για ψήφιση τον Αύγουστο.