Απεργία την Πρωτομαγιά

18 χρόνια κάθειρξη στην εκατομμυριούχο που δηλητηρίασε τον αυτιστικό γιό της

18 χρόνια κάθειρξη στην εκατομμυριούχο που δηλητηρίασε τον αυτιστικό γιό της Facebook Twitter
4

Σε κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μανχάταν,  Αμερικανίδα εκατομμυριούχος η οποία το 2010 σκότωσε τον αυτιστικό γιό της μέσα σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου  της Νέας Υόρκης.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η Τζίτζι Τζόρνταν, πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, σκοπίμως σκότωσε το γιό της υποχρεώνοντάς τον να πιει υψηλές δόσεις φαρμάκων.

Η γυναίκα βρέθηκε να κάθεται στο κρεβάτι όπου ήταν αναίσθητος ο γιος της έχοντας δίπλα του φάρμακα και άδεια κουτιά φαρμάκων.

Oι δικηγόροι της 54χρονης υποστήριξαν στη διάρκεια της δίκης ότι η δολοφονία ήταν μια πράξη ελέους  για να αποτραπεί ο βιολογικός πατέρας του παιδιού από την σεξουαλική κακοποίηση του, ένα σενάριο που όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς βασίστηκε σε μυθοπλασία.

18 χρόνια κάθειρξη στην εκατομμυριούχο που δηλητηρίασε τον αυτιστικό γιό της Facebook Twitter

«Κανένας -και ειδικά κανένα παιδί- δεν αξίζει το είδος του θανάτου που είχε ο Τζουντ Μίρα από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του. Η δηλητηρίαση και η δολοφονία ενός οκτάχρονου αγοριού είναι μία προμελετημένη ενέργεια παιδικής κακοποίησης. Έπειτα από πέντε χρόνια, απονεμήθηκε δικαιοσύνη με τη σημερινή ποινή των 18 χρόνων που επιβλήθηκε», είπε μετά την ανακοίνωση της ποινής ο εισαγγελέας. 

4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
@KYRIAKOSS,κι εγώ έχω παιδί μέσα στο φάσμα του αυτισμού και βιώνω από πρώτο χέρι την παθογένεια της ελληνικής πολιτείας αλλά και κοινωνίας,όμως επ ουδενί δε θα του έκανα κακό ποτέ γιατί είναι σάρκα από τη σάρκα μου και το αγαπάω.Αν δεν την παλεύεις υπάρχουν και ψυχίατροι,δε σου φταίει το παιδί που φυσικά δε διάλεξε να γεννηθεί έτσι.Στην τελική τα γονίδιά σου φτάινε και όχι αυτό.
ΠΕΡΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ...Όλοι εσείς οι υπέρμαζοι της ζωής τι κάνετε για αυτά τα παιδιά..? Σκεφθείτε το "φορτίο" όποιας μάνας/γονιών με παιδί με ανίατη ασθένεια..! και αυτό δεν έχει να κάνει με το πορτοφόλι..η "μήδεια" αυτή , μόνο ως συναισθηματικώς πάσχουσα πρέπει να κριθεί..αναρωτιέμαι -αν έσεις όλοι που γράφετε κορώνες για το άτυχο δις πλάσμα όπως βέβαια και ο δικαστής-αν δίκασε και την Πολιτεία του ως ΕΝΟΧΗ που δεν βοήθησε/υποστήριξε ψυχολογικά τη μάνα ώστε να μην διαπράξει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα..Σκεφτείτε την Ελληνική Κοινωνία πόσο πάσχει σε δομές κοινωνικής στήριξης! αν δεν το γνωρίζετε, το κονδύλι για παράλληλη στήριξη φέτος ήταν τόσο ώστε να ικανοποιηθεί μόνο το 1/3 των παιδιών που την χρειάζονταν.."εγινε" και το μαγικό Ελληνικό να κοπούν οι ώρες ανά παιδί δια 3..(οπότε ο δάσκαλος (γενικής αγωγής άσχετος και όχι ειδικής αγωγής σχετικός με αυτισμό) πήγαινε περιστασιακά κάποιες ώρες σε ενα παιδί..μετά σε άλλο..ΟΠΟΤΕ κανένα δεν υποστηρίχθηκε ουσιαστικά.. "ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΧ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΆΡΘΡΟ.."
Το πιο τραγικό είναι ότι η τεκτοκτόνος είχε και χρήματα για να συντηρηθεί το παιδί της αφού κατά την άποψη της είναι "ανίκανο", τι να πεις όμως όταν δεν υπάρχει αγάπη αλλά αντικειμενική κρίση των πραγμάτων. Τόσοι "φτωχοί", στο θέμα πλούτος, μεγαλώνουν και αγαπάνε τα παιδιά τους που είχαν την ατυχία να γεννηθούν αυτιστικά και δίνουν μέχρι τη τελευταία μπουκιά τους για να είναι καλά τα αγαπημένα τους τέκνα. Σιχαμένοι αστοί...