«Ξαφνική θετική εξέλιξη στο Brussels Group»

«Ξαφνική θετική εξέλιξη στο Brussels Group» Facebook Twitter
10

Για ξαφνική, θετική αλλαγή στην τελική ευθεία για την επίτευξη συμφωνίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων, που σημειώθηκε στο Brussels Group, κάνει λόγο πηγή των Βρυξελλών που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ίδια πηγή τονίζει ότι «απομένουν ελάχιστα στοιχεία στα οποία πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση, ώστε να υπάρξει συμφωνία». Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν με θέματα φορολογίας των ακινήτων και με το ύφος των συντελεστών του ΦΠΑ, προσθέτει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έκανε σήμερα παρέμβαση ώστε να υπάρξει πρόοδος και να κλείσει η συμφωνία.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
που θα φερουν μια συμφωνια πολυυυυυ χειροτερη απο οτι υποσχέθηκαν,μνημόνιο το λενε σύντροφεεεεεεκαι εμεις θα πουμε:Επιτέλους!!!μονο ο Συριζα θα μπορουσε να το καταφερει και μπραβο του υπό μίαν έννοιαν διότι αυτο θελει ταλέντο!
Και αφού πανηγυρίσουμε για την μεγάλη ''συμφωνία'' (που δε θα είναι μνημόνιο) θα περάσουμε στη συνέχεια από το Ταμείο για το πατριωτικό μας καθήκον, γιατί οι αριστεροί φόροι είναι καλοί... Και προπάντων όχι υφεσιακοί....
Για να δούμε! Ελπίζω να μην έλθει οσονούπω νέα διάψευση. Κουράστηκα.Υ.Γ. Αν αληθεύει η είδηση ποιος θα το λεγε στους Συριζαίους να τους βοηθήσουν οι Αμερικάνοι και η μαντάμ Μέρκελ!!