Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο - Πυρπόλησαν τρόλεϊ

Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο - Πυρπόλησαν τρόλεϊ Facebook Twitter
17
Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο - Πυρπόλησαν τρόλεϊ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC

Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα αντιεξουσιαστών, λίγο μετά τις 16:00 και σταμάτησε τρόλεϊ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ και αφού ζήτησε από τον κόσμο να κατέβει στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά ενώ η ομάδα των ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο. Σε εξέλιξη είναι πετροπόλεμος με την αστυνομία ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων έχει διακοπεί.

 

Έξω από το κτίριο του ΕΜΠ βρίσκονται διμοιρίες της αστυνομίας, ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά για τραυματισμό.

 

Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο - Πυρπόλησαν τρόλεϊ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC

 

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Λύση υπάρχει και δημοκρατική και στα πλαίσια των θεσμών και του Συντάγματος:Συλλήψεις, και στη συνέχεια δικαστική απαίτηση των οικονομικών καταστροφών. Αν είναι ενήλικοι και δεν έχουν να πληρώσουν θα παρέχουν κοινωνική εργασία ισόποση με την καταστροφή που προξενήθηκε... Ένα τρόλει κοστίζει ίσως και 60.000 ευρώ (δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν, λέμε τώρα)... Συλλαμβάνονται 20 άτομα, 3000 Ευρώ χρέος έκαστος... Παραδείγματα κοινωνικής εργασίας; Να φροντίζουν τα κέντρα υποδοχής των παράτυπων μεταναστών και να τους παρέχουν υπηρεσίες πρώτης ανάγκης... Ανήλικοι και όσοι "σιχαίνονται" (πολύ πιθανό) να πιάνουν μελαμψούς αρρωστημένους μην τύχει και κολλήσουν κανένα AIDS (τα μανάρια μας) να πληρώνει τα σπασμένα η μαμά, ο μπαμπάς ή όποιος άλλος οικείος θέλει....Και σου λέω εγώ μετά αν ξανακάψεις τρόλει ή ξανασπάσεις βιτρίνα...Και μην αρχίσουμε τις γνωστές "δημοκρατικές" ευαισθησίες... Με τέτοιες και τέτοιες μα@κίες φεύγουν απίστευτα λεφτά, πόσω μάλλον σε περιόδους κρίσης... Είναι φασιστικό να πληρώνει ο έλληνας μεροκαματιάρης τις φαντασιώσεις της κάθε υποκουλτούρας, είτε πρόκειται για εικαστικές παρεμβάσεις αισχίστης αισθητικής που μαυρίζουν το Πολυτεχνείο με γκράφιτι, είτε πρόκειται για την πολιτική υποκουλτούρα της περιοχής των Εξαρχείων που φωνασκεί και μουγκανίζει σπάζοντας βιτρίνες "βολεμένων" νοικοκυραίων...Επιτέλους πρέπει να μπεί ένα "δημοκρατικό" φινάλε σε αυτή τη σαχλαμάρα που έχει πάψει προ πολλού να είναι κακόγουστο αστείο....
Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ τα πρόσωπά τους ? Γιατί δεν έχουμε μάθει -μαζί με τις φωτογραφίες τους και τα ονοματα/επίθετα τους ? Γιατί εγώ αν κάψω ένα τρολλευ θα πάω φυλακή ας πουμε 5, 6 χρόνια? Αυτοί θα πάνε φυλακή ? Οχι? Γιατί δεν θα πάνε ? Τους προφυλάσσει κάποιος ? Είναι ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ? Εγώ γιατί ποτέ δεν ήμουν τόσο ΙΣΧΥΡΟΣ ? Πως να γίνω και εγώ τόσο ισχυρός και να μην με πειράζει κανείς Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε όλα αυτά ?
Σπευδει η Ζωη ( μια ειναι η Ζωη ), να τα χωσει στους Ματατζηδες, γιατι παρακωλυουν την συγκοινωνια, την μετακινηση των διαμαρτυρομενων πολιτων και την ελευθερη διακινηση των ιδεων απο τα "παιδια". Ζητα C130, χωρις τα καθισματα του Αλεξη βεβαια, για να στειλει ολη τη διμοιρια των ΜΑΤ, στη Γαυδο ( Θα τους ριξουν με αλεξιπτωτα, για να μαθουν, να ρωτανε πρωτα τη Ζωη ( μια ειναι η Ζωη ), πριν κλεισουν ξανα την Πατησιων!
Και να σκεφτείτε, τα επεισόδια ακολούθησαν μετά από πορεία στην Γερμανική πρεσβεία, ενάντια στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό. Προφανώς το τρόλεϊ είναι ένα κλασσικό όργανο του ιμπεριαλισμού, που καταστέλλει το δικαίωμα των εργαζόμενων να πηγαίνουν στη δουλειά τους.
Στο ISIS, δεν θα εβγαζαν τους επιβατες απο το τρολευ, θα τους εκαιγαν ολους μαζι. Οποτε χρησιμοποιειτε αφοβα τα ΜΜΜ που περνουν απο το Πολυτεχνειο, αλλα μην ακυρωσετε το εισητηριο πριν περασετε τη σταση "Πολυτεχνειο", γιατι μπορει να πατε στη δουλεια σας με τα ποδια!
Ότι οι μπούληδες της φωτογραφίας έχουν καθαρά, καθαρά μαύρα φουτεράκια και τισέρτ που γράφουν αντιφα και που τους τα πλένει η μαμά τους (ή η γιαγιάκα τους). Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πόσο καινούργια και καθαρά μοιάζουν.(Και ένα σωρό άλλες διαφορές--ας μην υπερβάλλουμε).
Ε βέβαια. Είναι γνωστό ότι τα τρόλεϊ τα χρησιμοποιούν οι βιομήχανοι και οι λακέδες τους. Καθήστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να τους κανακεύετε στο διηνεκές. Συνεχίστε να πιστεύετε ότι επειδή κατεβαίνατε στις ίδιες πορείες, συμπλέετε και ιδεολογικά. Συνεχίστε να τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν. Δε φαντάζεστε τι είναι ικανοί να σας κάνουν!
Με Αριστερή ή Δεξιά κυβέρνηση... Αυθεντικά επισόδια ή προβοκάτσια... Με αιτία ή χωρίς... Με θύματα ή χωρίς... Στο κέντρο των πόλεων ή αλλού.... Ένα θα πω: Με τέτοια περιστατικά πρέπει να τελειώνουμε αν θέλουμε να γίνουμε κάποτε σοβαρή χώρα.
Το πραγμα ειναι απλο τελικα: Οταν κανει καποιος κατι τετοιο συλλαμβανεται και στη συνεχεια υποχρεωνεται να πληρωσει απο την τσεπη του τις κατασρτοφες του. Οσο ενα κομματι της κοινωνιας(που πλεον ασκει και ολιγη κυβερνηση)θεωρει πως ολα αυτα γινονται "για καλο σκοπο", δεν εχουμε ελπιδα! Ειμαστε καταδικοι, ειμαστε θυματα. Της ιδιας μας της ιδεολψηψιας...