Ρωμανιάς σε Γιακουμάτο: Boύλωσέ το επιτέλους!

Ρωμανιάς σε Γιακουμάτο: Boύλωσέ το επιτέλους! Facebook Twitter
14

Ένταση προκλήθηκε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όταν κατά τη συζήτηση για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ο Γιώργος Ρωμανιάς και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων δεν κατάφερε να συγκρατήσει το θυμό και τον εκνευρισμό του από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές που δεχόταν από τον διπλανό του, Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Κάποια στιγμή του είπε πως είναι βαλτός για να ρίχνει τα ποσοστά της ΝΔ και του ζήτησε να σταματήσει να τον διακόπτει συνεχώς. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο παρουσιαστής μπήκε ανάμεσά τους. Ο κος Γιακουμάτος επέμενε και τελικά ο κος Ρωμανιάς του φώναξε "Βούλωσέ το επιτέλους"  για να λάβει την απάντηση " Τα βούλωσέ το στη γυναίκα σου".

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Ο Γιακουμάτος συνοψίζει όλη τη δυσωδία της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Γλοιώδης, αγενής, σεξιστής, αμόρφωτος, κουτοπόνηρος και απολύτος ανίκανος για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολιτικό πόστο, πόσο μάλλον για υπουργός (!)... Πραγματικά ντρέπομαι που τέτοια άτομα εκλέγονται ξανά και ξανά.
Άρα μπορεί να δουλεύει ο οικοδόμος άνετα μέχρι τα 67, είπε ο προφανώς βολεμένος δημόσιος υπάλληλος ή υπάλληλος γραφείου χωρίς πτυχίο ή ο στρατιωτικός που κουράζεται τόσο ώστε να βγαίνει στα 45. Έτσι δεν είναι Shady_forest; Μέντιουμ έχουμε γίνει όλοι στα σχόλια άλλωστε :Ρ
Δεν τρεφω καποια ιδιαιτερη εκτιμηση προς τον κ.Ρωμανια.Αλλα τοσο αυτος,οσο και οποιοσδηποτε αλλος αποφασιζει να αντιδρασει ,και μαλιστα εντονα,σε καποιες "τεραστιες πολιτικες προσωπικοτητες"του τυπου "Γιακουματος",ειναι αξιος συγχαρητηριων.Διοτι οι "πολιτικοι" της "Γιακουματειας"συνομωταξιας δεν εχουν παραξει ουτε ενα γραμμαριο εργου στην πολιτικη τους σταδιοδρομια.Η μονη "προσφορα" τους,και μαλιστα μονον προς το κομμα που τους "στεγαζει",ειναι η επι εικοσιτετραωρου βασεως παρουσια τους σε τηλεοπτικα παραθυρα προκειμενου ,δια συνεχων κραυγων και διακοπων του "απεναντι"τους ομιλητη,να εμποδισουν τον τηλεθεατη/ακροατη να τον ακουσει και να καταλαβει τι ακριβως λεει .Να μην μπορεσει,δηλαδη,να ακουσει οποιαδηποτε "αλλη" θεση και αποψη.Αυτο το "μοντελακι" τηλεοπτικου πολιτικοπαρασιτικου γυρολογου/ντελαλη , το οποιο "ανθισε" τα μεγιστα στην χωρα μας τις τελευταιες δυο-τρεις δεκαετιες,δεν απανταται σε καμμια πολιτισμενη χωρα,στην οποια εγω,τουλαχιστον,εχω ζησει.Οπως και πολλα αλλα ελεεινα χαρακτηριστικα της πολιτικης ζωης της χωρας μας,βεβαια.
Η γυναίκα του Ρωμανιά τι έφταιξε; Αλλά θα μου πεις ο Γιακουμάτος αν δεν κάνει το σεξιστικό του σχόλιο πως αλλιώς θα κάνει επίδειξη του ανδρισμού του; Ελεεινός όπως πάντα, σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν...