ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Φορολογούμαστε και έχουμε απαίτηση να έρχεται το Άγιο Φως και ό,τι θέλουμε»

«Φορολογούμαστε και έχουμε απαίτηση να έρχεται το Άγιο Φως και ό,τι θέλουμε» Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
14

«Ως πολίτες φορολογούμαστε και έχουμε την απαίτηση να έρχεται και το Άγιο Φως κ ότι θέλουμε», δήλωσε το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος ο οποίος είπε επίσης ότι «η Ελλάδα δεν μπατάρισε επειδή έρχεται το Άγιο Φως μια φορά το χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι χθες οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητούν να καταργηθεί η απόδοση τιμών αρχηγού κράτους στο Άγιο Φως και σε λείψανα αγίων ενώ ρωτούν να μάθουν το κόστος της απόδοσης τιμών στο Άγιο Φως και στο λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

14

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Πότε θα το πάρουν απόφαση οτι σε αυτή τη χωρα δεν είμαστε όλοι χριστιανοί ορθόδοξοι; Πότε θα καταλάβουν ορισμένοι χριστιανοταλιμπαν πως έχουμε και οι υπόλοιποι δικαιώματα;Γιατί να μην προσπαθουν να συνηρπάξουμε όλοι αρμονικά χωρίς κανένας να επιβάλει τα πιστεύω του στον άλλο;Γιατί τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να κάνουν ό,τι γουστάρουν;Απλές καθημερινές απορίες.
"και ό, τι θέλουμε"...Θράσος. Τπτ άλλο. Άλλωστε, έχουν εκφραστεί καταλλήλως οι υπόλοιποι σχολιαστές. By the way...εσείς που δηλώνετε χριστιανοί ορθόδοξοι την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. για γάμο, βαφτίσια, κηδεία, εγκαίνια και ό, τι άλλο, να απαιτήσετε από τον εκάστοτε ιερωμένο δημόσιο υπάλληλο να κάνει τη δουλειά του χωρίς φακελάκι γιατί αντίκειται στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα δεοντολογίας.Τον έχετε, ήδη, πληρώσει, μην είστε μαλάκες. Όταν σας ζητάει φακελάκι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο τον κράζετε (και καλά κάνετε), όταν τα στάζετε στον κάθε παπά του φιλάτε και τα χέρια. Βέβαια απορώ που δεν έχετε πρόβλημα που η πίστη σας έχει καταστεί αντικείμενο συναλλαγής.
"...άμα λάχει να 'ούμε", ξέχασε να πει (ή το είπε από μέσα του). Θλίβομαι για την επιχειρηματολογία, θα μπορούσε να είναι σε καλύτερο επίπεδο, ώστε να διασώσει το όποιο δίκιο έχει.Επίσης, θα ήταν καλό να καταλάβουμε κάποτε στην Ελλάδα ότι ΚΑΙ τα πολλά "μικρά" αμαρτήματα (του στυλ "έλα μωρέ, δεν χάθηκε ο κόσμος") συνεισφέρουν στο μεγάλο κακό...
Κι εμείς, ως πολίτες φορολογούμαστε και έχουμε την απαίτηση να παντρευόμαστε όποιον αγαπάμε, όπως και οι υπόλοιποι. Το κατάλαβες, παπά; Η Ελλάδα δεν θα μπατάρει επειδή θα δεσμεύομαι εγώ έναντι της πολιτείας στο Δημαρχείο για την σχέση μου με αυτόν που αγαπώ.Α, και δεν σου πέφτει και λόγος.
ΟΚ, αλλά να δεχτούν και την αντίσοιχοι δήλωση από τους ομοφυλόφιλους Έλληνες "φορολογούμαστε και απαιτούμε να ΄χουμε δικαίωμα στο γάμο, τα παιδιά και όπου θέλουμε".Το οποίο αν γίνει σίγουρα δεν θα μπατάρει το κράτος. Άντε, να τους δω λοιπόν. Και το Φως, χάρισμά τους.
"Και το Φως, χάρισμά τους." Χάρισμά τους γιατί; Το να παντρευτούν οι ομοφυλόφιλοι φορολογούμενοι συμπατριώτες μας, είναι δικαίωμά τους, τουλάχιστον ευρωπαϊκό, που τους αρνούνται η μισαλλόδοξη ηγεσία της εκκλησίας, και η υποταγμένη στους χριστιανοταλιμπάν πολιτεία, δεν καταλαβαίνω τον συμψηφισμό. Εμένα σαν φορολογούμενο, ο γάμος τους δεν με επιβαρύνει καθόλου, άσε που δύο χαρούμενοι άνθρωποι, μόνο καλό θα δώσουν στην κοινωνία, το φώς όμως με επιβαρύνει, αφού πιστεύουν, ας το πληρώνουν μόνοι τους, η πίστη θέλει θυσίες έτσι δεν λένε;
«Ως πολίτες φορολογούμαστε και έχουμε την απαίτηση να έρχεται και το Άγιο Φως κ ότι θέλουμε»Τέλεια, άρα όσοι θέλουν άγιο φώς, ας πληρώνουν έναν ετήσιο φόρο και ας το μεταφέρουν και με διαστημόπλοιο.
Κι εγώ φορολογούμαι, κι έχω την απαίτηση να πληρώνουν οι "πιστοί" την όποια μούρλα τους επιβάλει η όποια πίστη τους. Επίσης έχω την απαίτηση, όλα τα μαγαζιά όλων των πίστεων (υποτίθεται ότι βάση συντάγματος, έχουμε ανεξιθρησκεία)να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, όπως υποχρεώνομαι κι εγώ.
Ειμαι Έλληνας φορολογούμενος και απαιτώ να μου φέρετε τη κάσκα και τη στολή του Darth Vader για να προσκυνήσω.Το βρακάκι του σούπερμαν και το μαστίγιο του Ιντιάνα Τζόουνς.Το χαμένο σανδάλι του Ιάσωνα και τις άσπρες κάλτσες του Larry Bird.
Με αυτη τη λογικη , οι Μουσουλμανοι πολιτες της Θρακης,οι Ισραηλιτες, οι Δωδεκαθειστες και οσοι διαφωνουν , μπορουν ως πολιτες που φορολογουνται να ζητησουν να μην αποδιδονται τιμες αρχηγου κρατους.Το σωστο θα ηταν το Αγιο Φως να ερχεται με εξοδα της Εκκλησιας...