Θέλουν επιστροφή Καραμανλή στην αρχηγία της Ν.Δ.

Θέλουν επιστροφή Καραμανλή στην αρχηγία της Ν.Δ. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προτιμούν οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση,  σε περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να αποχωρήσει για δικούς του λόγους από την ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της της MRB για την Real News, τα ποσοστά του πρώην Πρωθυπουργού και των επίδοξων διαδόχων του Α. Σαμαρά είναι τα εξής:

-Κώστας Καραμανλής 20,2%

-Ντόρα Μπακογιάννη 17,5

-Δημήτρης Αβραμόπουλος 5,5%

-Νίκος Δένδιας 5,3%

-Κυριάκος Μητσοτάκης 5,1%

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει τον έντονο προβληματισμό του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τους χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ τηρεί στάση ουδετερότητας για τα εσωκομματικά της ΝΔ. «Ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος στις πιέσεις που δέχεται να αναλάβει πρωτοβουλίες στο εσωκομματικό πεδίο, δεν έχει μεταβάλλει άποψη για τη δική του μη εμπλοκή και ενεργοποίηση, σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ προφανώς έχει σαφή εικόνα για το σύνολο των στελεχών του κόμματος» αναφέρει στο ρεπορτάζ η εφημερίδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι προέχει το εθνικό συμφέρον και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής διατεθειμένος να ανοίξει τις εσωκομματικές διαδικασίες καθώς κανένα στέλεχος δεν έχει θέσει στα όργανα του κόμματος θέμα ηγεσίας.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Δεν ξερω τι να πω..και ο σαρκασμος χαμενος θα παει..Απεναντι σε μια κυβερνηση που εχει απολυτη αναγκη απο σοβαρη και δυνατη αντιπολιτευση θελουν τον Καραμανλη?Σαν αντικαταστατη του κακιστου Σαμαρα τον Καραμανλη?Τον Καραμανλη?Νομιζα οτι το χιουμορ μου ηταν ανεξαντλητο αλλα πλεον γονατιζω..οχι απο τα γελια..απο αναγουλα.
Ο καραμανλής ήταν η ντροπή της δεξιάς. Απο τους 4 πρωθυπουργούς που βγήκαν στην μεταπολίτευση Καραμανλής ο εθνάρχης, Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς ήταν μακράν ο χειρότερος. Γιατί ενώ είχε το πιο εύκολο έργο απο τους 4 παρουσίασε στην πράξη το χειρότερο έργο. Όσον αφορά την μητσοτάκαινα ασχολίαστο. Ο αδερφός της είναι πιο καλός αλλά είναι αρκετά κεντρώος για ένα δεξιό κόμμα. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση για την ΝΔ θα ήταν η Τζιτζικώστας ή Βορίδης.